MHP İl Teşkilatı’nın her Ramazan geleneksel hale getirdiği ancak Koronavirüs salgını nedeniyle 2 yıldır ara verdiği iftar buluşması dün akşam Beyköy yolu üzerindeki bir restoranda gerçekleştirildi.

Geniş bir katılımın sağlandığı organizasyona, MHP Siyasi Etik Kurulu Genel Sekreteri ve MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen’in yanı sıra Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, teşkilat mensupları ve çok sayıda davetli katıldı.

MHP’nin tüm kadrolarıyla katılım sağladığı parti iftarında, son günlerde adı İYİ Parti ile anılan Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’ın yer almaması dikkat çekti.

“Bu buluşma iftar yemeğinden ziyade bir teşkilat yemeği”

Yemeğin ardından kürsüye çıkarak bir konuşma yapan İl Başkanı İlhami Caboğlu, 2023 seçimlerine yavaş yavaş yaklaşıldığını vurgulayarak, “Kıymetli kardeşlerim, uzun bir süredir teşkilat olarak bir araya gelemediğimiz için, iftar yemeğinden ziyade bir teşkilat yemeği demek istiyorum ben buna. Sadece teşkilat mensuplarımız burada, yani önümüzdeki seçim için çalışacak dinamik kadro burada. İnşallah iyi günler önümüzde.” dedi.

“MHP’nin bir an bile zafiyete uğrama şansı yoktur”

Kulislerde MHP’den başka partilere geçişlerin devam edeceğinin sıkça konuşulmasına üstü kapalı biçimde atıfta bulunan Caboğlu, “Biz MHP olarak her zaman Düzce’mizi önemsedik, Düzce için çalışıyoruz, Düzce için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Siyasi polemiklerden her zaman uzak durma gayretindeyiz. MHP’nin bir an bile zafiyete uğrama şansı yoktur.” ifadelerini kullandı.

“İnşallah Düzce’nin belediyelerine talip olacağız”

Caboğlu’nun ardından, kürsüye çıkarak bir konuşma yapan MHP MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Düzce’ye selam gönderdiğini ifade ederek şunları söyledi; “Buraya gelmeden önce sayın genel başkanımızla ettiğimiz sohbette Düzce’ye geleceğimizi ilettik ve bilge liderimiz Devlet Bahçeli; Düzceli hemşerilerine sevgi, saygı selam ve hürmetlerini iletti. Biz Düzce MHP olarak, il başkanımız, ilçe başkanlarımız ve teşkilatları, belediye başkanlarımız, İGM üyelerimiz ve milletvekilimizle büyük ve güçlü bir aileyiz. Allah nasip ederse 2023 seçimlerinde, MHP’nin oylarını nasıl arttırabileceğimizin derdine düşeceğiz ve inşallah Düzce’nin belediyelerine talip olacağız. Bu güzel gecenin yaşanmasına vesile olan il başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Ardından sırasıyla kürsüye çıkan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam, Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu tüm partililer ve Düzceliler ’in bayramlarını şimdiden tebrik ettiklerini ifade etti.