Haftalardır süren bekleyiş nihayet son buldu. MHP'nin Düzce Belediye Başkan adayı kamuoyuna duyuruldu. MHP Lideri Devlet Bahçeli 'Düzce adayımız Erdoğan Bıyık' dedi.

Uzun süredir parti cephesinden açıklama gelmeyince 'MHP aday göstermeyecek' söylentileri yayılırken, İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Milletvekil Ümit Yılmaz bu iddiaları kesin dille yalanlamıştı. Bugün genel merkez tarafından 15'i il olmak üzere 402 belediye başkan adayı açıklanırken, bu adaylar arasında Erdoğan Bıyık da yer aldı.

Açıklama, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'dan geldi. 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde MHP listelerinden aday gösterilecek belediye başkan adaylarını sıralayan Durmaz, Düzce'nin adayını Düzce ASKF Başkanı ve iş insanı Erdoğan Bıyık olarak duyurdu.
 

Öncü Haber günler önce yazmıştı

MHP Düzce İl Teşkilatı'nın, Celal Kasapoğlu ve Erdoğan Bıyık isimlerini genel merkeze sunduğu bilinirken, geçtiğimiz günlerde 'MHP Kararını Verdi' başlığı ile Bıyık'ın kesin aday olacağını duyuran Öncü Haber yine doğru haberciliğini ispatladı. Tıpkı adaylığı açıklanmadan haftalar önce "AK Parti'nin adayı Faruk Özlü olacak" şeklinde yaptığımız haberimizde olduğu gibi...

Erdoğan Bıyık'ın Adaylığını Duyurduğumuz habere ulaşmak için TIKLAYINIZ

Haber: C. ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ