MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, dün seçim gezilerine Kalıcı Konutlarda devam etti. Bütün gününü Kalıcı Konutlara ayıran Küçük ve ekibine vatandaşlardan büyük ilgi vardı. Küçük kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla poz verdi, sunulan ikramlardan tattı. Vatandaşlarla sohbet eden Küçük, daha sonra seçmene hitap etti. Hedefinde Anıtpark’taki Mitinginde Düzce’ye 5 katrilyon yatırım yaptık diyen Başbakan vardı. Küçük, “Düzce’nin hali ortadayken bu 5 katrilyon nerede?” diye sordu.


Küçük akşam programını ise Hamidiye olarak planladı. Hamidiye Mahallesi halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılanan Küçük için yazılan pankartlar dikkat çekti. Yine açılan dev Türk Bayrağı ile MHP Hamidiye’de resmen gövde gösterisi yaptı.


Küçük, buradaki konuşmasında Hamidiye Mahallesi’ndeki seçmene “5 senemizi daha heba etmeye artık yeter diyelim” diye seslendi.


MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise Hamidiye’nin kendi mahallesi olduğunu hatırlattı. Konuşmasında hem Ak Parti İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu’na hem de Belediye Başkan Adayı Mehmet Keleş’e yüklendi.

“Osmanlı tokadı atalım.” diyen Keleş’e Danışmaz, “Bize tokadı ancak halk atar” şeklinde karşılık verdi.

 

Haber;S.Kaşkır