Milliyetçi Hareket Partisi Cumhurbaşkanı adayları Ekmelettin İhsanoğlu tanıtım çalışmalarını sürdürüyor. Bolu ve Düzce ‘den sorumlu MHP MYK üyesi Mehmet Arslan, Cumhurbaşkanlığı konusunda destekledikleri Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’nun özelliklerini ve donanımı konusunda bilgiler verdi.


Türkiye Muhtarlar Derneği Düzce Şubesi ve TÜM Muhtarlar Derneği Düzce Şubesine bağlı Muhtarlara belediye muhtarları hizmet binasında hitap eden MHP MYK üyesi Mehmet Arslan, parti olarak önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben ilkesi doğrultusunda çalıştıklarını belirterek İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanı seçilmesi halinde huzur tesis edileceği söyledi.


EMEKLİYE NE VERDİ?

AK Parti’nin adayı recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman sarf ettiği yalanlardan bahseden Arslan, “ “teröristlerle görüşen şerefsizdir” dedi. Gitti kendisi görüştü sonrada ben değil devlet görüştü.” ifadesini kullandı. Büyük Ortadoğu Projesi(BOP) İsrail’in güvenliğinin sağlanma projesidir diyen MHP MYK üyesi Mehmet Arslan, sözlerine şu şekilde devam etti:
“ Türkiye’nin gidişi iyi değil. Eğer recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa Türkiye’de hiçbir zaman huzur olmayacak. 4 yabancı dil bilen, uluslararası tecrübeye sahip İslam kalkınma teşkilatı genel sekreterliği yapmış, bilgili, ağırbaşlı, donanımlı, Prof. Dr. Ekmelettin İhsanoğlu’nun Türkiye’nin cumhurbaşkanı olması halinde ülkenin rahatlığa çıkacağına inanıyorum. Erdoğan emeklinin maaşına zam mı yaptı ki oyumu Erdoğan’a vereceğim. Sessiz çoğunluk 10 Ağustos’ta cevabını verecektir.”