Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Teşkilatı parti binasında bir araya geldi. MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, bayramların birlik ve berberlik içinde yaşatabildiğimiz sürece anlam kazandığını ifade ederek “Her bayram bir araya gelip hasret gidiyoruz, teşkilatlarla ilgili bilgiler aktarıyoruz” dedi.
MHP bayramlaşmasında ise gündem 4 Kasım'da yapılacak olan olağan kongreydi.  Danışmaz, çok adayın yarışacağı kongrede demokrasinin en üst düzeyde işleyeceğini ifade ederken, bazı aday adaylarının kullandıkları uslüp nedeniyle eleştirdi.
Danışmaz, “Milliyetçi hareket partisi 4 kasım’da olağan kongresini gerçekleştirecek. Bütün ülkücü arkadaşlarımız aday adayı olan arkadaşlarımızı yakından takip ediyorlar. Baktığımız zaman demokrasinin en üst düzeyde işlediğini görebiliyoruz. Aday olmak isteyen arkadaşlarımız çalışmalara başladı fakat son zamanlarda aday arkadaşlarımızın bazı yayın organlarında farklı uslüp kullanımları kendileri anlatmaları yerine karalama yapmaları hoş değil. MHP dışarıdan birinin güdümü ile kendi ülküsünün dışına çıkıp onların söylemleri ile hareket edecek bir siyasi parti değildir. MHP 43 yıllık mazisiyle duruşuyla bu ülkenin mihenk taşlarından biri olduğunu tüm kamuoyuna gösteren ve mutlaka mecliste olması gerektiği bir siyasi parti. 4 kasımdaki kongrede çıkacak sonuç ne olursa olsun MHP partisi bundan sonra bu ülkenin milli menfaatlerine yakışır şekilde kendi duygu ve düşüncelerini en güzel paylaşıp gerçekleri göstermeye devam edecektir.”dedi.

 Danışmaz’ın ardından MHP merkez İlçe Başkanı Taner Çetinkaya, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer  başta olmak üzere partililer tek tek birbirlerinin bayramlarını kutladı.

Haber; S. KAŞKIR