Delegelerin güvenoyunu alarak yeniden MHP İl Başkanı seçilen Abdullah Danışmaz’a Yığılca İlçe teşkilatı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.MHP Yığılca İlçe Başkanı İlhan Yalçın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, 18 Mart 2012 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Kongre’de yeniden İl başkanlığına seçilen Abdullah Danışmazı ziyaret ederek başarılar diledi.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmazı makamında ziyaret eden MHP Yığılca İlçe Başkanı İlhan Yalçın, ilçe yönetiminde bulunan isimleri İl Başkanına tanıtarak ses getirecek bir yönetim oluşturduklarını ifade etti.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise, Yığılca teşkilatının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nisan ayı itibari ile tüm ilçe teşkilatlarıyla birlikte topyekün bir çalışma içerisine gireceklerini ve tüm Düzce’yi kucaklayan bir anlayışla 2014 seçimlerine hazırlanacaklarını belirtti.

MHP olarak tüm teşkilatları ile yerelde ki sorunlara anında müdahale edeceklerinin altına çizen Danışmaz “Düzce halkı önümüzde ki süreçte Milliyetçi Hareket Partisinin ne şekilde muhalefet yapacağını ve sorunların çözümünde nasıl öncülük edeceğini daha iyi görecek” şeklinde konuştu.