MHP’de aday adaylığı sürecinin sona ermesinin ardından dün Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık olarak açıklandı. MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, İl Başkanı İlhami Caboğlu, Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak, parti binasında düzenlenen basın toplantısı ile merkez, ilçe ve belde başkan adaylarını Düzce kamuoyuna tanıttı.

Özellikle partililerin yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında açılış konuşmasını Milletvekili Ümit Yılmaz yaptı.



“Düzce’de bir şeylerin değişme vakti geldi”

Katılıma gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu söyleyen ve tüm partililere teşekkür eden Yılmaz, şunları kaydetti:

“Aday adaylık süreci tamamlandı ve adaylarımız belli oldu. Kaynaşlı adayımız da kısa sürede açıklandı. Sizin de merak ettiğiniz merkez adayımız Erdoğan Bıyık olarak açıklandı. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bu açıklanan Beyköy ve Boğaziçi belde adaylarımız ile ilçe adaylarımız da hayırlı olsun. Belediye ve ilçe adaylarımızı da belirleyip çalışmaya başlayacağız. Bizim için seçim hiç bitmez. Bizi izlemeye devam edin. Düzce’de bir şeylerin değişme vakti geldi. Bu değişim çığ haline gelip Düzce’deki yönetim anlayışında halkın istekleri doğrultusunda; kişilerin ve öbeklerin doğrultusunda değil, halkın
istekleri doğrultusunda hareket edeceğiz.”




“Bize görev verilirse, Düzce’de hizmetin nasıl olacağını hep birlikte yaşayacağız göreceğiz”

MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“24 Haziran seçimlerini hep beraber yaşadık. Allah bugünlere gelmeyi nasip etti. Sayın Vekilimizle yemin törenine gittiğimizde Genel Başkanım bir şey söylemişti, Sayın Başkanım 41 değil 49 vekiliniz var, Düzce’yi sizden istiyorum demişti. Bu zaman zarfında Düzce halkının vermiş olduğu görev bilinci ile çalıştık. Hemen bütün ilçelerde seçimi domine edebilecek adaylarla karşınıza çıktık. Halkımız da teveccüh edecektir. Önümüzdeki seçimlerin de MHP’nin mührünü vuracağı seçimler olacağını düşünüyoruz. Bu hizmet yarışında Düzce halkımız bize görev verirse, Düzce’de hizmetin nasıl olacağını hep birlikte yaşayacağız göreceğiz. Ayrıca Cumhur ittifakı olmamız dolayısıyla hükümetin nimetlerinden de faydalanabileceğiz.”

 Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak da adaylığı açıklanan belediye başkan adaylarına başarılar dileyerek, aday adaylarına da MHP ile çalıştıkları için teşekkür etti.



Aday adaylarından yanında olmalarını istedi

Konuşmasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek başlayan Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, şöyle konuştu:

“Aday Adaylığı sürecinde de şahsıma desteklerini esirgemeyen MHP İl ve İlçe yönetimlerine, MHP Düzce Milletvekilimiz Ümit Yılmaz'a, kamu kurum ve kuruluşlarının amirlerine, idarecilerine ve Değerli Düzceli hemşehrilerime teşekkürü bir borç bilirim. Aday Adaylığı sürecinde Düzce' ye hizmet etmek için benim gibi yola çıkmış olan MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayları arkadaşlarıma, kardeşlerime de göstermiş oldukları dostane mücadeleden ötürü tebrik ederek, Düzce'nin, MHP'nin kazanması için bundan sonraki süreçte desteklerini esirgemeden yanımızda olmalarını diliyorum.



“Değerli Düzcelilerden desteklerinizi bekliyorum”

Aday Adaylığı sürecinde yazılı ve görsel mecralarda şahsımın yer aldığı 378 adet haberi yapan ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcilerine de teşekkür etmek isterim. Düzce'yi Düzceliler ile birlikte, hizmet aşkı ile yönetmek, mevkii, makam hevesiyle değil doğup büyüdüğüm topraklara hak ettiği şekilde,‘Üretken Belediyecilik’ anlayışı ile ‘Düzce için el ele’ sloganı ile yönetmek adına çıktığımız bu kutsal yoldaki son virajda siz değerli Düzcelilerden desteklerinizi bekliyorum.”


Adaylar kendilerini tanıttı

Tanıtım toplantısında ayrıca adaylığı açıklanan ilçe ve beldelerin belediye başkan adayları da kendilerini tanıttı. 31 Mart yerel seçimlerinin tüm Düzce için hayırlı olması temennisinde bulunan adaylar, MHP’nin Düzce’de seçimleri alacağını söyledi.



Kasapoğlu’ndan Bıyık’a jest

Öte yandan, MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Celal Kasapoğlu, Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a, Düzce’yi geliştirmek ve güzelleştirmek adına hazırladığı tüm proje ve çalışmalarını hediye etti. Bıyık bu jest karşısında, teşekkür ederek seçim süreci boyunca birlikte ve omuz omuza çalışacaklarının sinyalini verdi.

Haber: Ö. YILMAZ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ