MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık MHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ile düzenlenen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldikten sonra hal ve Küçük Sanayi Sitesinde bulunan esnafı ziyaret ederek destek istedi.



Erdoğan Bıyık MHP’li kadınlar ile bir araya geldi
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ilk olarak MHP’li kadınlar ile buluştu. Düzce Belediyesi Kent Park içerisinde bulunan Kusursuz Kafe’deki kahvaltı programında Bıyık, misafirlerini kapıda karşılayarak her biri ile sohbet etti.

“Bu yarışta sizin faktörünüz ve etkiniz çok önemli”
Kadınların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Sizler bizim için çok önemlisiniz. Bu durum sadece seçimler için değil hayatımızın her anında sizler bizler için çok önemlisiniz. 31 Mart yerel seçimlerinde bir yarışa girdik. Bu yarışta sizin faktörünüz ve etkiniz çok önemlidir. Eğer ki seçimleri kazanırsak sizin çalışmalarınızın önemi büyüktür. Bizler her eve giremeyiz ancak sizler her eve girerek Düzce’ye neler yapacağımızı açık yüreklilikle anlatabilirsiniz. Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılım sağladığınız için sizlere teşekkür ederim.”



“Bizler dur durak demeden çalışacağız”
MHP Düzce Kadın Kolları Başkanı Derya Aksoy ise, “Düzce Belediye Başkan Adayımız Erdoğan Bıyık’a bizlerle bir araya geldiği için teşekkür ediyorum. Bizler MHP Düzce Kadın kolları olarak dur durak demeden çalışarak belediye başkanı olması için çalışacağız” ifadesinde bulundu.
Konuşmaların ardından program toplu fotoğraf çektirilmesinin ardından sona erdi. 

Hal esnafı tam destek dedi
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık daha sonra Düzce’de bulunan hal pazarına giderek buradaki esnafı ziyaret etti. Hal esnafı Bıyık’a meyve ve sebze ikram ederek, kendisine 31 Mart yerel seçimlerinde destek olacağını belirtti.



Sanayi esnafından destek istedi
MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’ın son duraklarından biri Küçük Sanayi Sitesi esnafı oldu. Bıyık burada esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Bıyık, sanayi esnafının yaşadığı sıkıntıları çok iyi bildiğini kaydederek, “Çünkü ben de sizler gibi esnafım, sizler gibi Düzceliyim. Çözüm önerileriyle birlikte karşınıza çıkıyorum. Sizden destek istiyorum” dedi.

ASKF’yi de unutmadı
Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı olarak da spor kulüplerinin yeni sezon hazırlıkları için yapılan toplantıya da başkanlık yaptı.

Haber: İ.İ.AYDOĞDU


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ