Yerel seçimlerde muhalefet olarak seçimler noktasında bir aday çıkarmak isteyen Muhalefet Partilerinin İl Başkanları düzenlenen programla biraraya geldi. CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, MHP İl Başkanı Kenan Ilgaz, DP İl Başkanı Ruhi Güner, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, İşçi Partisi İl Başkanı Fethi Sönmez,  DSP İl Başkanı Hasan Işık ve Genç Parti İl Başkanı Erol Aksu düzenlenen programla bir aday etrafında birleşmek için görüş alışverişinde bulundu.

Toplantı da açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, Ak Parti Hükumeti yüzünden ülkenin kötü günler geçirdiğini belirterek, “Ekonomide ve diğer konularda ülkenin hali ortadadır. Giderek daha kötü durumlara düşüyoruz. Ülkemizi bu durumlardan kurtarmak için yerel seçimlerde üstümüze düşeni yapmalıyız. Bu noktada bizde bir araya gelerek yapılması gerekenleri düşüneceğiz.” şeklinde konuştu.

Yapılacak konuşmanın ardından toplantıyla ilgili önümüzdeki günlerde bilgi verilecekken toplantıdan partilerin uzlaşacağı bağımsız bir aday ya da CHP çatısı altında kabul görecek bir ismin yerel seçimlerde aday olması bekleniyor.