Kent Konseyi Kadın Meclisi, Bağımsız Belediye Başka Adayı Hasan Efe Kalkan’ın yanı sıra ilimizde muhtarlığa adaylığını koyan kadınları da konuk etti. Muhtar adayı kadınlar kent konseyinde tek tek anons edilirken salon alkış sesleriyle doldu.

Düzce merkezde 20’ye yakın kadın muhtar adayı çıktığını ve bunun çok gurur verici olduğunu ifade eden Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen, “8 Mart Cuma günü kadın muhtar adaylarımız için ‘Çiçek değil, oy istiyoruz’ sloganıyla adaylarımıza destek vereceğiz” dedi.

Kadınların her daim şiddetle karşı karşıya olduklarına dikkat çeken Başkan Dikmen,“Kadınlarımızdan 18-20 tane muhtar adayı var. Bir iki tanesi netleşmedi sadece. Bu Düzce için gurur verici bir tablodur. Hepsini cesaretlerinden ötürü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Dikmen ayrıca sokak hayvanları ile ilgili olarak da konuştu. Sokak hayvanlarının ortadan kaldırılmasının çözüm olmadığını belirten Dikmen, sadece sokak hayvanlarıyla değil tüm canlılarla hiçbir ayrım yapılmaksızın bir arada yaşama becerisinin öğrenilmesi gerektiğini ifade etti.


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ