Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat ve Akçakocalı muhtarlar Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü Ankara’da ziyaret etti. Özlü’nün makamında gerçekleşen ziyarette Türk Kızılayı Denetleme Kurulu Üyesi Avukat Ali Dilber de yer aldı.



Akçakoca’ya kurulması planlanan Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden duydukları memnuniyeti ifade etmek isteyen muhtarlar Bakan Özlü’ye katkılarından dolayı teşekkür etti. Ziyarette yer alan muhtarlar sorumluluk bölgeleri hakkında Özlü’ye bilgi verirken hazırladıkları 5 sayfalık dosyayı sunmayı ihmal etmedi.

Düzce ve ilçelerine ilişkin konuları yakından takip ederek Ankara nezdinde tıkanan süreçleri hızla açan Bakan Özlü, uzun süredir hayata geçirilmesi beklenen yat limanı ve balıkçı barınağı projelerinin Akçakoca’da yapım aşamasına geçmesinde oynadığı önemli rolü son olarak eğitime yönelik gerçekleştirdiği girişimle pekiştirmişti. İlçeye Siyasal Bilgiler Fakültesi’nin kazandırılmasına ilişkin girişimleri olumlu sonuçlanan Bakan Özlü, müjdeyi geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurmuştu. Bakan Özlü’nün Akçakoca için sarf ettiği çaba, ilçede de karşılıksız kalmazken, muhtarlar hem teşekkür hem de beklentilerine ilişkin hazırladıkları dosya ile çaldıkları kapıdan memnuniyetle ayrıldı.