Üç ilçeye bağlı köylerin ortak kullandığı eski E-5 karayolunun 7.5 kilometrelik bölümünün asfaltlanmasına başlandı. Milletvekili Fevai Arslan, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek ilgiler verdi.


Merkez ve ilçelerin ödeneği eşit olur


Çilimli’de asfalt çalışmalarını inceleyen Düzce Milletvekili Fevai Arslan, mikrofonlarımıza açıklamalarda bulundu. Arslan, merkeze bağlı köylerin daha az hizmet aldığı yönündeki eleştirelere cevap verdi.

 

Arslan, “Merkez ve ilçelerin ödeneği eşit olur. Aldığı para ile herkes kendi ölçeğinde iş yapar. Bu sene asfalt şantiyesi ilçeleri yakın olduğundan havalar ısınmadan ilçeleri bitirelim, merkezi sonra yapalım düşüncesi olmuş olabilir. İlerleyen günlerde merkeze de geleceğini düşünüyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.


Basın hakla aramızdaki köprüdür!


Arslan, il genel meclisinin temmuz ayı toplantısında oy birliği ile alınan kararla basına uyguladığı sansüre ilişkin görüşlerini paylaştı.


Arslan, “Basın, siyaset ve hizmetin ayrılmaz bir parçasıdır. Bizi halkımızla buluşturan , yaptıklarımızı aktaran ve halkın dertlerini bize getiren kuruluştur. Durumu tam bilmiyorum. Ben yoktum. Durumu bilmeden yorum yapmam doğru olmaz. Basın, siyaset ve hizmet etle kemik gibi. Ufak tefek hatalarım varsa oturur gideririz. Ben İl genel meclisine buradan teklif ediyorum. En kısa zamanda bizimde bulunacağımız basına iftar düzenlesin. orada karşılıklı konuşalım. İl genel meclisi bu vazifeyi kendi üzerinde benim söylemlerimle alacaktır. Yanlış anlaşılmalardan mütevelli bazı nahoş olaylar olabilir. Ama bunlar kapanmayacak yaralar değildir. Basın hakla aramızdaki köprüdür. Bunu zedelememek, kırmamak gerekir.” diye konuştu.

 

 

haber;S.Kaşkır