Son dönemde art arda üst düzey ziyaretlerin gerçekleştiği Düzce’de yine önemli isimleri ağırladı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz bugün Düzce’de eğitim kurumlarını inceledi, eğitimcilerle toplantı yaptı.

Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Din Öğretimi Hizmetlerinden sorumlu Şube Müdürü İsmail Atay ve il genelindeki imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi müdürleri katıldı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, Düzce’de yürütülen eğitim faaliyetleri, ilin sınavlardaki başarı durumu ve yapımı devam eden okullardaki son durum hakkında okul idarecileri ve İl Milli Eğitim Müdürü Kırbaç’tan bilgiler aldı.

Toplantı sonrasında Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki atölyelerde incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, okul yöneticileri ve branş öğretmenleri tarafından devam eden eğitim-öğretim faaliyetleri konusunda bilgilendirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından imam hatip okullarındaki başarılı örneklerin ve model uygulamaların tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla açılan "Başarılı Örnekler Sergisi"nde AR-GE ve Projeler alanında Türkiye 1.’si olan Düzce Mehmet Akif İnan Hafız Anadolu İmam Hatip Lisesi "Hafız İHO STEAM Merkezi"ni ziyaret ederek incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili ve Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz, danışman öğretmenleri ve öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti.

Başkan Özlü’yü ziyaret etti

Düzce programını eğitim kurumlarıyla sınırlı tutmayan Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’yü de belediyede ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Bilgili’yi belediye binası önünde karşılayan Başkan Özlü, sosyal medya hesabı üzerinden ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Ahmet Emre Bilgili beyefendi bugün Düzce'mizi ziyaret etti. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.