Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun onayı ile Düzce’nin tüm ilçeleri için görevlendirme yapıldı. Buna göre; Merkez İlçe Başkanı Aydın Narman; Akçakoca İlçe Başkanı Hüseyin Afacan, Yığılca İlçe Başkanı Eyüp Atabey, Gölyaka İlçe Başkanı Kadir Atasayar, Gümüşova İlçe Başkanı Ümit Sadak, Cumayeri İlçe Başkanı Serdar Bulut, Çilimli İlçe Başkanı Ali Gürkan Arslan ve Kaynaşlı İlçe Başkanı Ergün Açar oldu.

Gelecek Parti’nin kurucu ilçe başkanları yetki belgelerini almak üzere bugün Ankara’nın yolunu tuttu. Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde Parti Lideri Ahmet Davutoğlu ile bir araya gelen Düzce heyetine Kurucu İl Başkanı Vildan Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Merkez ilçe dahil toplam 8 ilçeye atanan başkanlar, düzenlenen törenle görevlerine resmen başladı.

Törende konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Düzce heyetinin şenlik havasında genel merkeze gelmesini şöyle dile getirdi, "Yukarıda oturuyorduk arkadaşlarımızla birlikte.Bir şenlik havası oldu bir anda. Böyle bir düğün havasına girildi. Odamda hayrola dedim ne var. Dışarı bir baktım Düzce konvoyu geliyormuş. Anınızla şanınızla geldiniz. İnşallah selamla, barışla esenlikle dönersiniz.

Siyasi parti kuruluşları zordur. Zorlu süreçlerdir. Hele hele bu dönem Türk siyasi tarihinde belki en çetin süreçtir. 2019 güzünde yeni bir parti kurma kararı aldık. Bu zorlukların farkındayım. Zorlukların getirdiği güzellik de şudur ki zorluklara dirençli insanlar siyasete katılmaya başlar. Yani bir ikbal peşinde olmak daha çok zorlukları bilerek yola çıkar. Başka niyetlerle gelenler olsa bile zamanla o sınamadan geçemezler."

Öncü Haber ekibi Ankara’da

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal ve Öncü Haber ekibi de özel davetli olarak Gelecek Partisi Düzce Teşkilatları’nın genel merkez temaslarını takip etti.

Gazeteci Ünsal’dan Davutoğlu ile özel röportaj

Öte yandan Gazeteci Sadullah Ünsal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile özel bir röportaj gerçekleştirecek. Hem Düzce hem de ulusal gündemle ilgili merak edilen soruları Davutoğlu’na yöneltecek olan Ünsal ayrıca Davutoğlu’nun AK Parti ile yol ayrımına gelme sürecini irdeleyecek. Bu özel yayın Öncü TV ekranlarında yakında tarihte izleyicisiyle buluşacak.

HABER: C.ÜSTÜNER