AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü seçim çalışmasını Galericiler Sitesi’nde yürüttüğü ziyaretler ile sürdürdü. Site esnafı ile bir araya gelen ve sohbet eden Özlü, hem vatandaşın sıkıntılarını dinledi, hem de çözüm yolları üzerinde durdu.

Birçok esnafla kucaklaşan ve samimi görüntüler veren Başkan Adayı Özlü, seçmenden destek istedi.



Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Özlü, Galericiler Sitesi’nin önemini değerlendirirken, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Celal Kasapoğlu’nun, partisinden istifası üzerine, AK Parti saflarında yer alacağı konusuna ilişkin de Öncü Haber’e özel açıklamalarda bulundu.



Örnek bir yer”
Esnaf ziyaretlerine devam ettiğini ve stratejik bir planlama ile çalıştıklarını hatırlatan Özlü, yürütülen çalışmayı değerlendirerek şunları söyledi:

“Rastgele ziyaretler ve rastgele hamleler yapmıyoruz. Bir stratejik plan dâhilinde seçim kampanyamızı yürütüyoruz. Artık esnafla buluşuyoruz. Galericiler Sitesi’ndeyiz ve tüm esnafları tek tek ziyaret ediyoruz. Sorularını cevaplıyor ve talepleri olup olmadığını soruyoruz. Burada çok güzel bir hava var. Çok iyi dostlarımız var. İyi insanlar var ve çok güzel bir şekilde çalışıyorlar. Burası örnek bir yer. Kümelenme faaliyetlerini kendi gayretleriyle gerçekleştirmiş bir sitenin içerisindeyiz. Ankara’da Devletin yönlendirmesi ve zoruyla oluşturulan ‘Otonomi’ adını verdiğimiz galericiler sitesi, Düzceli iş adamları ve esnafımızın kendi sağduyusu, aklıselimi ve gayretleriyle oluşturuldu.”



“Bütün gayretimizi harcayacağız”
Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ve Düzce’de yeni bir sayfa açıldığını yineleyen AK Parti Belediye Başkan Adayı Özlü şu ifadeleri kullandı:

“Düzce’de yepyeni bir sayfa açıyoruz. Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Düzce Çok güzel olacak ve bundan sonra bütün gayretimizi Düzcelilerin daha iyi ve daha konforlu bir şekilde yaşamaları için harcayacağız.“



“Kendisi ile beraber çalışmayı çok arzu ediyorum”
Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa eden Celal Kasapoğlu’nun, AK Parti’de yer alacağı söylentilerini doğrulayan Özlü, kendisi ile çalışmayı arzu ettiğini şu şekilde dile getirdi:

“Sayın Kasapoğlu çok değerli bir kardeşimiz. Kendisi şehir ve bölge planlama tahsis etmiş, uzman ve değerli bir arkadaşımız. Kendisi ile inşallah birlikte çalışacağız. Bu hafta içerisinde Sayın Kasapoğlu ile ilgili bir gelişme yaşanacak. Ben kendisi ile görüşüyorum. Zaten çok tesadüf oldu. Sayın Kasapoğlu’nun annesi benim kimya öğretmenim. Bunu daha yeni öğrendim. Dolayısı ile çok sıcak bir diyalog kurduk. Kendisi ile beraber çalışmayı çok arzu ediyorum.”
 
Haber: İ.AYDOĞDU