AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın "AK Kadınlar Sahadan Ses Veriyor" çalışmasının startı Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programla verildi. Programa Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Elif Sezer Cebar ve Kadın Kolları Teşkilatı'nın bütün kademeleri katıldı.

"Güveni boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum"

Programda mikrofonu eline alan Düzce Milletvekili Ayşe Keşir; kadın kollarının sandık ve mahalle teşkilatlarından başlayarak partinin en üst kademesine kadar gece-gündüz demeden fedakarlıkla çalıştığını vurgulayarak, sahanın sesi olduklarına dikkat çekti. Keşir, "Düzce’nin AK Kadınları olarak Cumhurbaşkanımızın güvenini, boşa çıkarmayacağınıza inanıyorum." dedi

"Yanlarında olacağız, birlikte başaracağız"

"Kadınlarımız davamızın, partimizin mihenk taşı" diyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ise "Bütün çalışmalarında kadın kollarımızın yanında olacağız, birlikte başaracağız." şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı program toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

İl Başkanı Keskin ev sohbetine konuk oldu

Öte yandan yine AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın öncülüğünde Sandık Bazlı Ev Sohbetleri programı devam ediyor.

Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş, Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’nde ikamet eden bir ailenin evine misafir oldu.

"Daha yapacak çok işimiz var"

Mahalleli kadınların isteklerini dinleyen Keskin, "Çok zor zamanlardan geçtik, AK Parti’nin kuruluşuyla birlikte zor günler geride kaldı. Millet iktidar oldu. Türkiye 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çok güzel bir yere geldi. Siz kadınlarımızın emeği çok büyük, desteğinizi ve dualarınızı bizlerden esirgemeyin, daha yapacak çok işimiz var." diye konuştu.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ