Aziziye Mahallesi’nde gerçekleştirilen çadır toplantısında AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen toplantıda Özlü’ye AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, AK Parti eski Milletvekili Fevai Arslan ve belediye meclis üyesi adayları katılım sağladı.



Programın gerçekleştiği alanda havai fişek gösterisi ile karşılanan Özlü’ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken destek sloganları da atmayı ihmal etmedi. Alanda yerini aldıktan sonra da bir süre devam eden tezahüratların ardından program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.



Programın devamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’nün hayat hikayesinin yer aldığı videolar izlendi. Bu videolardan sonra ise Özlü’nün hayata geçirmeyi hedeflediği projelerin animasyonlu tanıtımı vatandaşlarla paylaşıldı.



Video gösterimlerinin ardından kürsüye çıkan Başkan Adayı Özlü, çadırda yer alan partililere seslendi.

“Her ne varsa, AK Parti yaptı”
Partisine ve şahsına yöneltilen eleştirileri anımsatan Özlü, o eleştirilere şu yanıtı verdi:

“Diyorlar ki, ‘AK Parti 17 yıldır iktidarda, Düzce’ye ne yaptı? Bakan Özlü Düzce’ye ne yaptı?’ 1999 depreminden sonra, Düzce’de taş üstünde taş kalmamıştı. En şiddetli depremi görmüş bir ilde yaşıyoruz. 2002’de iktidara geldik ve Düzce’de her ne varsa, tamamını yapan AK Parti’dir.”



“İYİ Parti, CHP ve HDP ittifak yapıyor”
Düzce’de Cumhur İttifakının uygulanmadığını hatırlatan Başkan Adayı Özlü, Millet İttifakına değinerek şunları söyledi:

“Biz AK Parti’yiz ve ittifak yapmadan seçime gidiyoruz. Bir başka parti Milliyetçi Hareket Partisi de seçime ayrı gidiyor. Türkiye’nin birçok yerinde ittifak var ama Düzce’de yok. İYİ Parti, CHP ve HDP ittifak yaparak seçime gidiyorlar. Karşıda bir ittifak var. İster Millet İttifakı denilsin, ister Zillet İttifakı denilsin. Karşıda bir ittifak var ve çok tehlikeli bir ittifak var.”



“Farkımız dersimize çalışıyor olmamız”
Hayatı boyunca dersine çalışan bir insan olduğunu dile getiren Özlü, Erdoğan’ın kendisini görevlendirmesi üzerine de dersine çalıştığını belirterek şunları söyledi:

“Mahalle mahalle Düzce’nin sorunlarını çalışan, bunları inceleyen, takım kuran tek siyasi parti AK Parti’dir. Açık ara AK Parti’nin farkı vardır, bizim farkımız dersimize çalışıyor olmamız. Ben dersime çalıştım, dersime çalışarak geldim. 56 mahalleyi ayrı ayrı inceledim.”



“Büyük bir heyecan ve sevinç var”
Programın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özlü, gerçekleştirilen toplantıya ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Aziziye’de bu akşam çok coşkulu bir kalabalık vardı. Büyük bir heyecan ve sevinç vardı. İlk toplantımızı bugün burada yaptık. AK Parti farklıdır. Ak Parti, çadır toplantıları yapar. Bunu her mahallemizde yapacağız. Gündüz saatlerinde de Yığılca’daydım ve esnaf ziyareti yaptım. Düzce’de coşkulu bir hava var. Bize ve AK Parti’mize büyük bir teveccüh var. Düzcelilerin bu güvenini boşa çıkartmayacağız. Çok çalışacağız, daha büyük işler başaracağız.”



Özlü çadır buluşmasının sonrasında vatandaşlarla birlikte gökyüzüne dilek feneri bıraktı.





Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ