Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çilimli’de belediye tarafından Kapalı Pazar yerinde düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı. Programa AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ile diğer ilçe belediye başkanları, AK Parti teşkilat üyeleri, sanayiciler, iş adamları, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı. İftar öncesi semazen gösterisi yapılırken akşam ezanı önce hep birlikte dua edildi.





İftarın yapılmasının ardından Bakan Özlü, Cumhurbaşkanlığı tarafından desteklenen 'Bisiklet Dostluğu' projesi kapsamında 10 Suriyeli ve Türk çocuğa bisiklet hediye etti.



Özlü, iftar programındaki konuşmasında, ramazan ayının yarısına gelindiğini söyledi. Özlü, dünyanın değişik coğrafyalarındaki problemlerin çözümüne katkı sağlayacaklarını belirterek, "Bugünlerde hem dünyada hem de Türkiye'de önemli gelişmeler oluyor. Bunları inşallah hep beraber aşacağız. Dostlarımızı yalnız bırakmayacağız, onlara yardımcı olacağız. Problemlerin çözümlerinde katkı sağlayacağız." dedi.



Düzce ve Çilimli'de yapılan yatırımları takip ettiklerini aktaran Özlü, "Çilimli ve Düzce'de daha önce söylediğimiz sözlerin arkasındayız. Projelerimizi tek tek takip ediyoruz. İnşallah bunların bir kısmının yakın zamanda gerçekleştiğini hep birlikte göreceğiz. Bunlar, uzun yıllardır takip ettiğimiz ve üzerinde çalıştığımız projeler. Bunları inşallah hayata geçireceğiz." ifadelerini kullandı.


Haber: Y.SEVER