AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Down Sendromlu kardeşlerimizin, doğumlarından itibaren başlayan düzenli çalışma sonucunda sosyal yaşamda yer alabilmeleri için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz. Onlar dünyanın en temiz kalbine sahip kardeşlerimizdir, evlatlarımızdır. Onların yürekleri kadar büyük düşünün. Down Sendromu bir hastalık değildir. Size bulaşmaz. korkmayın!” 

"Söz veriyorum, klasik bir belediye başkanı olmayacağım"
Öte yandan yaklaşık 4 aydır yerel seçim çalışmalarıma devam eden 65. Hükümet Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü, Düzce’nin her mahallesinde, her sokağında gece gündüz çalıştığını söyledi. Özlü, "31 Mart’a sayılı günler kaldı. 31 Mart’a kadar projelerimizi anlatmaya, Düzce'miz için kurduğumuz hayalleri hemşehrilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Sıkmadığımız el, dokunmadığımız omuz, derdini dinlemediğimiz hiçbir kardeşimiz kalmayacak. Belediye başkanı demek, şehremini demektir. Yani birleştiren, bütünleştiren, maddi ve manevi olarak güven ve saygı duyulan kişi şehremini olur, belediye reisi olur. Ben Düzce’nin şehreminiliğine talibim. Söz veriyorum, klasik bir belediye başkanı olmayacağım. Düzce’ye küçük hesaplarla, küçük projelerle bakamayız. Düzce’ye büyük bir vizyonla ve büyük bir pencereden bakmak zorundayız. Bizim penceremiz çok geniş. Yani benim mücadelem; sen-ben mücadelesi değildir. Benim mücadelem; vizyon ve büyüme mücadelesidir." ifadelerini kullandı.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ