Geçtiğimiz günlerde sabah namazı için bulunduğu cami çıkışında rastladığı Düzce Belediyesi Mehter Takımı üyeleri ile ayaküstü sohbet eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve 65. Hükümet Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, 'Bizi de ziyaret eder misiniz?' davetini geri çevirmedi.


 
Bu doğrultuda ziyaret programına Düzce Belediyesi Mehteranesi'ni de alan Başkan Adayı Özlü, dün akşam sözünü tuttu ve mehter takımı üyeleri ile buluştu.

 

Belediye personeli ve gönüllü vatandaşların oluşturduğu Düzce Belediyesi Mehter Takımı'na yönelik ziyaretinde Özlü'ye AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da eşlik etti. 

 

Kalabalık mehter ekibiyle sohbet eden Özlü, sıkıntı ve taleplerine de kulak verdi. Tören, açılış, festival ve özel günlerin vazgeçilmezi olan mehter takımı üyeleri, hem kendilerini kırmayarak ziyaret eden hem de taleplerini dinleyen AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü'ye ve onunla birlikte mehteranede ağırladıkları Milletvekili Keşir ve Başkan Ay'a teşekkür etti.

 

Özlü ise Düzce Belediyesi'nin önemli bir parçası olan mehteranların her zaman yanında olduklarını belirtti ve 31 Mart'taki seçimler için destek istedi.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ