MHP’de bayramlaşma töreni bayramın ikinci gününde yapıldı. İl Başkanlığı ile Merkez İlçe Başkanlığının bulunduğu binada yapılan bayramlaşma programı sakin bir havada geçti. Bayramlaşma öncesi partililere seslenen İl Başkanı Ümit Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak herkesin bayramını kutladı. İl Başkanı Yılmaz, önlerinde zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek birlik ve beraberliklerinin artarak devam etmesini diledi. Açıklamaların ardından partililer bayramlaştı. Bayramlaşma basına kapalı yapıldı.






İl Başkanı Yılmaz, önlerinde zorlu bir süreç olduğunu ifade ederek birlik ve beraberliklerinin artarak devam etmesini diledi. Açıklamaların ardından partililer bayramlaştı.Bayramlaşma basına kapalı yapıldı.

Bakan Özlü'den MHP'ye Bayram Ziyareti
Daha sonra Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü eşi Onur Özlü ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte MHP İl Teşkilatını ziyaret etti. Bakan Özlü ve beraberindeki heyet, İl Başkanı Ümit Yılmaz ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Albayrak tarafından karşılandı.



Ziyarette sağlık, huzur ve bereket dolu bir bayram temennisinde bulunulurken MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'ye vatandaşın fındık fiyatlarına yönelik serzenişini de dile getirdi.

Bakan Özlü ise "fındık 20 lira da olsa 10 lira da olsa şikayet oluyor. Tabi üretici de gelirini maksimize etmek istiyor. Fındıkta 3 ayrı sorun var aslında birincisi fiyatların çok değişken olması. Diğeri verimlilik konusu, bir diğeri de tekelcilik. " sözlerini kaydetti. Ziyaretin sonunda Bakan Özlü, İl Başkanı Ümit Yılmaz ve partililerle bayramlaşarak il binasından ayrıldı.

Haber:Y.SEVER