Bolu Belediye Meclisi’nde Plan ve Bütçe Komisyonundan gelen ‘Yabancı Uyruklulara Suyun 10 Kat Zamlı Verilmesi’ görüşmelerinde söz alarak Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzceliler’in iradesine yönelik açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamaları Düzce kamuoyunda tepkilere yol açtı.

"Özcan’a Belediye Başkanlığı görevi ağır gelmiş”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın başarısızlığını gölgelemek için sağa-sola sataştığını savundu. Özcan’ın Bolu’yu yönetemez hale geldiğini öne süren Günden,  

“Kendi teklifini dahi Meclis’inden geçiremeyen, Ulusal gündeme düşmek için her türlü maskaralığı yapan, Başkanlık makamına oturduğundan beri ayı, geyik heykeli ve Belediye meclisinde yaptığı uygunsuz konuşma ve davranışları hariç hiçbir icraatı olmayan, devraldığı AK Parti belediyesinin yaptıklarını kendisi yapmış gibi açılışlar yapan, Bolu Belediye başkanına belli ki Belediye Başkanlığı ağır gelmiş. Özellikle son günlerde de bu ağırlığın altında biraz ezilmiş, şirazeden çıkmış. Tavsiyem; işine odaklanması, belediyesine odaklanması, Bolu’ya odaklanmasıdır. Ama belli ki bunu beceremiyor. İşin açıkçası pek de becerecek gibi görünmüyor” dedi.

“Özcan, Faruk Özlü’nün yanında staj yapabilir”

Alaycı bir üslupla, Özcan’ın Faruk Özlü’nün yanında staj yaparak iyi bir yönetici olabileceğini kaydeden Günden, “İyi olan tarafı kendisi de bunun farkında. Beceriksizliğini örtbas ermek için de sağa sola saldırıyor. Bolu bizim komşu ilimiz. Üzülüyoruz tabi ki. Bu şekilde bir Yönetimi hak etmiyor.  Düzce Belediyesi olarak her zaman yardıma hazırız.  Bolu Belediye Başkanına tavsiyem, dilerse eğer belediyemizde, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’nün yanında bir hafta on gün kadar staj yapabilir. Bu stajı başarır, gerekli dersleri alır ve sınıfı geçerse hiç olmazsa Belediye başkanlığında kalan süresinde Bolu iline biraz hizmeti dokunur. Bu saatten sonra efsane olamaz ama hiç olmazsa Gazoz da olmaz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI