1 Kasım Erken Seçimi için Düzce’de en durgun süreci geçiren CHP İl Örgütü 1 haftadır sürdürdüğü seçim toplantılarını parti büyükleriyle noktayı koydu. Yıllarca partiye emek ve destek vermiş olan parti duayenleri, İl binasında bir araya geldi.1 Kasım seçimleri için çalışmalar hakkında büyüklerden fikirler alındı, öneriler dillendirildi.CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve genel merkezin öngördüğü programlar çerçevesinde, yapılacak çalışmalar, işlenecek temalar, halka anlatılacak konular ve verilmesi gereken mesajlarda karara varıldı.

CHP İl Başkanı Mustafa İzgin, aday adayı sayısının diğer partilere göre az olmasının sebebinin mevcut adayların önünü açmak olduğunu ve bu konuda nokta atışı yaptıklarını söyledi.Seçime yönelik görüşler alınarak yol haritasının çıkarıldığı toplantıda parti büyükleri de görüşlerini ifade etti ve daha fazla seçmene ulaşmaları gerektiğini vurguladı.

1., 2. Ve 3. Sıra adaylarının Düzce’de büyük şansının olduğu görüşülen toplantıda, kurulacak komisyonlarla tüm Düzce’ye ulaşılacağı kaydedildi.

Haber:Y.SEVER