Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, dün akşam Öncü TV’de konuğu olduğu Platform Programında uzun zamandır merak konusu olan, AK Parti İl Başkanlığı koltuğuna kimin oturacağı konusuna da açıklık getirdi.

“Keskin’le beraber yola devam edeceğimiz görülüyor”
Mevcut Başkan Hikmet Keskin’le yola devam edileceğini belirten Ay, “Biliyorsunuz ki bir kongre sürecimiz var. 31 Aralık saat 15:00’da Kalıcı Konutlar’daki spor kompleksimizde Sayın Cumhurbaşkanımızın da katılımıyla kongremiz olacaktır. Bu kongremizde mevcut Başkanımız Hikmet Keskin’le beraber yola devam edeceğimiz görülmekte. Dolayısıyla hayırlı olsun diyorum. Bütün vatandaşlarımızı oraya bekliyorum. Çünkü cumhurbaşkanımız bizzat katılacak. Buradan hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerinde bulundu.

Keskin adaylık konusuna değinmemişti
Öte yandan dün kongre ile ilgili basına yazılı bir açıklama gönderen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, adaylık konusuna değinmeden AK Parti İl Başkanlığı 6. Olağan Genel Kongresi’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 31 Aralık Pazar günü saat 15:00’da Kalıcı Konutlar Spor Salonu’nda yapılacağını bildirmişti.

Haber: Ö.YILMAZ