AK Parti'den tekrar başkanlığa talip olduğu bilinen Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, şu günlerde ilçedeki icraatları ile değil çok farklı bir gelişme ile gündeme oturdu.
 
Her seçimde olduğu gibi 24 Haziran Milletvekili Seçimleri'nde de ilçe ilçe gezen siyasetçiler, kendilerine tahsis edilen alanlarda vatandaşlara hitap etmişti.
 
Bu kapsamda Kaynaşlı'da miting yapmak istediklerini kaymakamlık ve belediyeye bildiren CHP  ilçe yönetimi de gerekli izinlerin alınmasından sonra tarih belirleyerek, partisinin Düzce adaylarını ilçede ağırlamıştı.
 
Kaynaşlı halkından destek istemek üzere kente gelen CHP'li milletvekili adayları, ilçe meydanında konuşlandırılan platformdan konuşmalarını yaparak, seçmenden oy istemişti. Ancak CHP'li siyasetçilerin aylar önce çıktığı bu platform bugün AK Partili Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın başını ağrıtır oldu. 

 

Kaynaşlı Belediyesi'nin logosu ve AK Partili Başkan Erol Bayraktar'ın resimlerinin bulunduğu platformun etrafı CHP bayrakları ile donatılırken, ortaya çıkan tezat manzara bir vatandaşın dikkatinden kaçmadı.
 
Kendi fotoğrafı ve belediye logosu yüzünden Bayraktar'ın sanki CHP'li bir başkanmış gibi bir izlenime neden olduğunu savunanlar bugün yayılan bu fotoğraf karelerini, "Başkan partisinin onurunu düşünmedi. Doğru bir duruş olmadı!" diyerek sorguluyor.

Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ