Akparti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram seçim gezilerini sürdürüyor. Fevzi Çakmak mahallesinde 3 ayrı kahveye yapılan ziyaretlerde Bayram’a bu kez milletvekili olarak Celal Erbay eşlik etti.

            Erbay, Bayram’ın seçim gezilerinde bulunmamasının basın organlarında eleştirilmesine cevap vererek gezdiği yerlerin listesini gösterdi ve Düzce’nin her zaman hizmetinde olduğunu vurguladı.

            İsmail Bayram  Düzce’nin yaşadığı depremler sonrasında ayağa kalkma mücadelesi verdiğini bununda Akpartili belediye ile başlatıldığını,şimdi bunun devamının getirilmesi için yine Akpartiye ve kendisine oy verilmesini istedi.

            İsmail Bayram gündüz saatlerinde ise Gürcü derneğine ziyarette bulundu.Dernek başkan ve yönetimi ile üyelerce karşılanan Bayram burada yaptığı konuşmada Ortak kültürlerle birlikte belediyecilik yapacaklarını söyleyerek “sosyal hayatta kültürlere önem veren bir belediyecilik yapacağız.Düzce’deki bunca etnik kökenli insanın bir arada daha rahat ve kültürlerini yaşayıp,yaşatabilmelerine çalışacağız”dedi

            Aziziye mahallesinde de geziler yapan İsmail Bayram MHP il başkanı Kenan Ilgaz’ın eczanesinide ziyaret ederek çalışanlardan oy istedi.Kendilerine karanfil verdi.Gezisi sırasında karanfil dağıtan Bayram , Gezisi sırasında Aziziyelilerden oy istedi ve yapacaklarını anlattı.Aziziye mahallesinde CHP il başkanı Zekeriya Tozan’ında eczanesini ziyaret eden Bayram çalışanlara karanfil verdi ve patronunun kızarsa çöpe atarsınız diyerek espri yaptı