Seçimlere az bir süre kala partilerin Düzce’deki gezi programları devam ediyor. MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve parti yönetim kurulu üyeleri Aziziye Mahallesi’nde kurulan Perşembe pazarına giderek pazarcı esnafını ziyaret etti.

“Artık bizim içimize girin”
Ziyaret sırasında esnafın halini de soran ve seçimler için destek isteyen Yılmaz’a bir pazarcı esnafı, “Bu seçimlerde Ankara’dan Düzce’ye gelmeyen milletvekilleri istemiyoruz. Artık biraz bizim içimize girin ve bizimle birlikte olun. Bütün haftayı Ankara’da geçirmeyin” dedi.

“Yerelle ilgili çözüm önerilerimiz var”
Esnaf ziyareti sırasında değerlendirmelerde bulunan MHP Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz, bu seçimlerin önemine değinerek, “Seçimlere yaklaşık 20 günlük bir süre kaldı. Bu süreyi de maksimum oranda halkımızla birlikte geçirmeye çalışacağız. Zaten biz cumhur ittifakı nedeniyle 25 günü aşkın bir süredir sahadayız. Kalan süreyi de en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Yönetim olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Halkımızın genelde yerel sorunları var. Ülke genelinde de bir takım istekleri var. Özellikle emeklilik yaşıyla alakalı çok geri dönüşler alıyoruz. Bununla ilgili parti programlarımız var. Yerelle ilgili çözüm önerilerimiz var. Bu tip problemleri alıyoruz ve cevaplamaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Esnaf gezisi sırasında Yılmaz’a pazarcı esnafının oldukça samimi davranması da dikkatlerden kaçmadı.

Haber: M.AYDIN