Türkiye Cumhuriyeti Eski Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan liderliğinde 2018 Kasım’ında kurulan Yeniden Refah Partisi,  3 yılı geride bıraktı. Türkiye’yi gezen Erbakan ‘Anadolu Buluşmaları’ kapsamında Düzce’ye geliyor.

Cumayeri’nde miting düzenlenecek

Erbakan’ın 2 günlük Düzce programının detayları da belli oldu. Yeniden Refah Lideri’nin Düzce’deki, ilk durağı Cumayeri ilçesi olacak. 14 Ocak günü Cumayeri’ne gelecek olan Erbakan, Cuma namazının ardından düzenlenecek mitingde partililere hitap edecek. Erbakan ve beraberindekiler Mutfak Sanatları Merkezi’nde yenecek akşam yemeğinin ardından da basın açıklaması düzenleyecek.

Düzce’de esnafı gezecek

Fatih Erbakan, cumartesi günü programına partisinin il başkanlığını ziyaret ile başlayacak ve ardından Atatürk Bulvarı ile İstanbul Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşları dinleyecek.

Müşahitlere eğitim verilecek

Akşamüstü Hamsi Festivali alanını ziyaret edecek olan Erbakan, saat 18.00’de ise 18 Temmuz Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan sandık başmüşahitleri toplantısına katılacak. Genel Merkez Seçim Kurulu’nun organize toplantıda sandık müşahitlerine eğitim verilecek. Kürsüye çıkacak olan Erbakan, ülke ve dünya gündemine dair bir de konuşma yapacak. Buradaki programın ardından yeniden Refah Lideri Erbakan Düzce’den ayrılacak.

HABER: Mehmet GÜNESEN