Öncü Medya Grubu’na Düzce’nin ilk yerel televizyonu Öncü TV’nin 27. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla kutlama ve tebrik ziyaretleri sürüyor. MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu da partisinin yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Öncü Medya Grubu’nu ziyaret etti. MHP heyeti, Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal tarafından ağırlandı.

Ziyaretin ardından Caboğlu, Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Canan Üstüner’ün sorularını yanıtlayarak özel açıklamalarda bulundu.

“ÖNCÜ İLE BÜYÜDÜK”

Öncü TV’nin kendisindeki yerinin ayrı olduğunu ifade den Caboğlu, “Nice yıllara. Çocukluğumuzdan, gençliğimizden beri biz Öncü’yle büyüdük. İnşallah nice uzun yıllara. Geçenlerde Sadullah Bey’le bir muhabbetimiz oldu. Gerçekten çok duygulandım. Düzce’nin uydudan seyredilecek olmasının gerçekten ayrı bir anlamı var.” dedi.

“ÖNCÜ’NÜN UYDUYA ÇIKACAĞINI DUYUNCA DUYGULANDIM”

Tüm Düzce’nin Öncü TV’nin uyduya çıkma hamlesini desteklemesi gerektiğini ifade eden Caboğlu, “Bu konuyla ilgili Düzce için marka olmuş Öncü TV’ye her duyarlı vatandaşın bu şekilde sahip çıkmasında fayda var. Biz kendi kendimize yeteriz mantığıyla Düzce’de kendi değerlerimize değer katalım. Eleştirme, yıpratmak, aşağıya çekmek bu işin en kolayı. Bir şeyi ayağa dikmek, inşa etmek, yükseltmek ise zoru. Biz zoru severiz. Düzce olarak bunun da üstesinden geleceğiz.” diye konuştu.

VEKİL YILMAZ VE BELEDİYE BAŞKANLARININ ANKARA TEMASLARI

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın bürokrasi trafiğini hızlandırarak MHP’li ilçe belediye başkanlarıyla Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaretini de değerlendiren Caboğlu, “Aslında orada Cumhur İttifakı’nı gördük. Bunu teşkilat olarak dillendirdiğimizi bir kez daha halkımız görmüş oldu. Tabii bu bakanlık noktasında sadece Cumhur İttifakı değil bütün siyasi partiler noktasında aynı şekildedir. Ama bunun öncesi var. Burada yapıla iş iyi niyetli olunduğu zaman kimin ne yaptığı değil Düzce’nin ne kazanç elde ettiği önemlidir. Bu noktada Sayın Vekilimize de teşekkür ediyorum. Güzel bir çalışma tertip etmiş. Sayın bakanımızdan bir randevu alıp, belediye başkanlarıyla orada buluşup Düzce’yi anlatma gayreti içerisinde olmuşlar.” dedi.

YAKINDA ANKARA-DÜZCE TRAFİĞİ HIZLANIYOR

Caboğlu, Düzce’de yatırımların hızlanması anlamında önümüzdeki günlerde Ankara ve Düzce arasındaki trafiğin hızlanacağı müjdesini de şu sözlerle verdi: “Önümüzdeki günlerde tüm belediyeler olarak bunları göreceğiz. Diğer vekillerle de beraber tüm belediye başkanlarıyla gidip Düzce’yi Ankara’da masaya yatıracağız inşallah. Sayın Vekilimiz belediye başkanlarımızla her zaman koordineli şekilde taleplerini alarak o günü güzel bir fırsata çevirdi. Gerçekten Düzce için çok ciddi kazanımlar var.”

“BAŞKAN ÇAM HASTANEDEN ÇIKAR ÇIKMAZ HİZMET İÇİN KOŞTU”

Yığılca Belediye Başkanı Rasim Çam’ın yeni tip koronavirüs nedeniyle gördüğü 67 günlük tedavinin ardından hastaneden çıkar çıkmaz Yığılca için çalışmaya başlamasının kendisi için ayrı bir anlamı olduğunu söyleyen Caboğlu, “O beni çok duygulandırdı. Uzun bir hastalık sürecinden sonra hastaneden çıkar çıkmaz TBMM’ye ve sonra bakanın yanına Yığılca’nın hizmeti için koşmasının ayrı bir anlamı var. İnşallah nice sağlıklı şekilde çalışmayı nasip eder yaradan. Yığılca’yı ne kadar sevdiğini bir kez daha kanıtlamış oldu. İnsan hastaneden çıkınca evine koşar. Rasim Başkan hizmet için bakanlığa koşmuş.” dedi.

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti ve MHP’nin il yönetimleri olarak birlik ve beraberlik adına sürekli temas halinde olduklarını açıklayan Caboğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ile her hafta mutat toplantı ile bir araya geldiklerini ilk kez Öncü TV’de açıkladı.

“KESKİN İLE SÜREKLİ TEMAS HALİNDEYİZ”

Caboğlu, “Biz Cumhur İttifakı olarak sağ olsun Mustafa Keskin başkan ile her pazartesi günü sabah bir araya geliriz. İstişare yaparız, toplantı yaparız. Bu haftada en az bir sefer olur. Bazen hemen hemen her gün görüşüyoruz, bir araya geliyoruz. Mustafa Başkan’ın Düzce ile ilgili önümüzdeki günlerde çok güzel müjdeleri var.” diye konuştu.

MADDE BAĞIMLILIĞI PROJESİ BAŞLAYACAK

Türkiye’de bir ilk oluşturacak projenin Düzce’de uygulanacağını söyleyen Caboğlu, “Biliyorsunuz memlekete baktığınızda gençlerin madde bağımlılığı noktasında ciddi bir sorun var. Bununla ilgili Türkiye’deki devasa proje Düzce’de olacak. Bunun mimarı da AK Parti Düzce Teşkilatı ve Mustafa Başkan olacak. Buradan da bunun müjdesini vermiş olalım.” dedi.

“PROJESİ OLAN HER PARTİYE KAPIMIZ AÇIK”

Kısır çekişmelerin kimseye faydalı olmayacağının altını çizen Caboğlu, diğer siyasi partilere de şu sözlerle “Düzce için projesi olan herkese kapımız açık.” dedi ve söyle devam etti:

“Siz zaten içeride kısır çekişmelere gitmediğinizde insanların aklına projeler gelir. Ama kafanızda başka sorunlar varsa projelere yönelemezsiniz. Aramızda senli benli tavırlarla boş ve kısır çekişmelere gitmeyelim. Ben buradan her kesime ve her siyasi görüşe sesleniyorum. Düzce’nin lehine olacak olan her türlü güzel düşünceye bizim kapımız açık. Herkesi dinleriz. Elimizden de ne geliyorsa bunun mücadelesini veririz.”

HABER: Mehmet GÜNESEN