“DÜZCE'DE İDDİALIYIZ”

2014 yerel seçim çalışmaları kapsamında Düzce'ye gelen Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, yerel seçim çalışmaları ve adaylıklar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Düzce teşkilatının başarılı olduğunu ve seçimlere hazır olduğunu söyleyen Kul, “Düzce için iddialıyız.” dedi.

Ulusal medyanın Saadet Partisi'ne fazla yer ayırmadığını savunan Kul, yerel basının kendileri için ulusal basından daha önemli olduğunu belirtti. 28 Şubat sürecinde basının iyi bir sınav veremediğini belirten Kul, şu anda o dönem basınının kendilerinden özür dilediğini ancak milletin haklarını onlara helal etmeyeceğini söyledi.

Seçim çalışmaları hakkında da konuşan Kul, 500 kişilik ekiple 81 ili gezdiklerini ve seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yerel seçimlerde bir çok vatandaşın AK Parti'nin şımardığı gerekçesi ile oylarını Saadet Partisi'ne vereceklerini söyledi.

Kul, “Türkiye genelinde 81 il, ilçe ve beldelerin tamamında bir çalışma içindeyiz. Yerel seçimler bizim için çok önemli. İl ve ilçe teşkilatlarımızı yerinde görüp önümüzdeki seçimlere daha güzel nasıl gireriz, seçimler en iyi sonucu nasıl alırızın çalışmasını yapıyoruz. Düzce'ye geldiğimde gördümki Düzce il ve merkez ilçe teşkilatı seçimlere hazır. Ben burada başarılı bir seçim çalışması çıkaracaklarına inanıyorum. Saadet Partisi bu dönemde başka partilerden bize uyacak arkadaşları da almak için çalışıyor. Adaylar üzerinde bir ittifak söz konusu olmazsa bir anket yapılacak ona göre kararımızı vereceğiz. Şu anda Düzce ve ilçelerinde bizim adımıza çalışma yapan arkadaşlarımız var.” açıklamalarında bulundu.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Ahmet Kul, yerel seçimlerde AK Parti'nin kulaklarını çekeceklerini de sözlerine ekledi.

Haber: M. YILMAZ