Saadet Partisi İl Teşkilatı Düzce’deki diğer siyasi partilerin aksine bayramlaşma programının bayramın 3.günününde düzenledi. Programa İl yönetimi başta olmak üzere milletvekili adayları Birkan Mertol, Mustafa Zorlu, Bahadır Kıbrıs, 20.Dönem Bolu Milletvekili Fethi Görür ve partililer katıldı.

Saadet Partisi İl Başkanı Metin Öztürk Saadet Partisinin öncelikli hedeflerinin, ahlak ve maneviyat bayrağı altında 77 milyon insanımızı kardeş yapmak, ikincisi adil ve özgürlükçü bir anayasa, üçüncüsü nitelikli bir eğitim, dördüncüsü ise yüksek teknolojiye geçiş ve üreten bir Türkiye olduğunu söyledi.  

Öztürk hedeflerinin 1 kasım seçimlerinden en azami oy alarak çıkmak olduğunu belirtirken Türkiye’nin Saadet Partisine ihtiyacı olduğunu söyledi. Öztürk gerekçesini ise şu sözlerle ifade etti. “Artık siyaset kutuplaşmıştır. Toplum gerilmiştir. Siyasi üslup bu gerilimi zirveye taşımıştır. İktidarı da muhalefeti de siyasi ikbal uğruna bu gerilimi beslemektedir. Bu sebepten dolayı siyasete nefes aldırmak için Saadet Partimizin meclise taşınması bir gereklilik değil zorunluluktur. Bu gün milletimiz mecliste hakkıyla temsil edilememektedir. Uygulanan medya bombardımanı ile kapılar ardında düzenlenen anketlerle milletimiz bir takım yerlere kanalize edilmektedir. Asıl bu milletin özünü temsil edenler "barajı geçemez" algısıyla gözden uzak tutulmaktadır. Algıların değil hakikatlerin konuşulması için Saadet Partisinin meclise taşınması zorunludur.” Dedi.

1 Kasım erken seçimlerine yönelik düşüncelerini dile getiren milletvekili adayları Mekke’de ölen hacı adaylarını da unutmadı. Milletvekili adayları partililerle bayramlaşarak herkesin bayramını kutladı. 7 Haziran seçimlerine Büyük Birlik Partisi’ne yaptığı ittifakla giden Saadet Partisi’nde partiye gönül veren isimler bu kez adaylarının mecliste yer alması için çalışacaklar.

1 Kasım erken seçimlerine yönelik düşüncelerini dile getiren milletvekili adayları da Mekke’de ölen hacı adaylarını da unutmadı. Milletvekili adayları partililerle bayramlaşarak herkesin bayramını kutladı. 7 Haziran seçimlerine Büyük Birlik Partisi’ne yaptığı ittifakla giden Saadet Partisi’nde partiye gönül veren isimler bu kez adaylarının mecliste yer alması için çalışacaklar.

Haber:Y.SEVER