Saadet Partisi Düzce İl Başkanlığı geçtiğimiz 21 Mayıs’ta açıkladığı Düzce milletvekili adaylarını bugün parti binasında yapılan basın toplantısı ile Düzcelilere tanıttı.

“Düzce’yi en iyi şekilde temsil edecek 3 aday yapılan istişarelerle belirlendi”
Adayların kendini tanıtmadan önce bir değerlendirmede bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol, şunları kaydetti:
“24 Haziran baskın seçim için yaklaşık 1 aydır bir süreç işliyordu. Bu süreç içerisinde Saadet Partisi’ni, Düzce’yi en iyi şekilde temsil edecek 3 aday neticesinde başkanlık divanımızın oluruyla tespit ettik. Pazar günü de Ankara’da muhteşem bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanı Adayımız ve Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nun başkanlığında Türkiye’nin 81 ilinin aday tanıtımlarını yaptık. Coşku ve heyecanın dorukta olduğu, Refah Partisi’ndeki heyecanı gördüm. Biz de şimdi Düzceli adaylarımızı Düzceli kardeşlerimize tanıtacağız.”

“Bizim oylarımızın geri döneceğine inanıyorum”
Mertol’un ardından konuşan 1.sıra Milletvekili Adayı Mustafa Zorlu, şöyle konuştu:

“Ben 4 yıldır Saadet Partisi Akçakoca İlçe Başkanlığını yürütüyorum. Partimizin çeşitli kademelerinde görevlerde bulundum. Bunun dışında 2005 seçimlerinde de görev aldım aday olarak. Bu dönemde de 1.sıra adayı olarak verilen görevi yerine getirmeye çalışacağım. Bu seçimler daha daha önemli bizim için. Bu seçimlerde Düzce halkımızın bize destek vermesini özellikle istiyorum. Bizim bir baraj derdimiz yoktur. Bizim oylarımızın geri döneceğine inanıyorum.”



“Genç arkadaşlarımın sorunları ile daha çok ilgilenen bir milletvekili olacağım”
2.sıra Milletvekili Adayı Ahmet Serdar Erdem ise şu ifadelerde bulundu:

“Teşkilatımızın ortaokuldan bu yana her kademesinde görev aldım. Bir dönem Saadet Partisi Düzce Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Genel Merkez Kastamonu İl Sorumluluğu, ardından İl Başkan Yardımcılığı ve en son Anadolu Gençlik Derneği Düzce Şube Başkanı olarak görev yapmaktayken Saadet Partimizin Düzce’den milletvekili adayı olarak seçildim. Ben i6yi bir çalışma görevi geçireceğimize inanıyorum. Özellikle genç arkadaşlarımın sorunları ile daha çok ilgilenen bir milletvekili olacağımı taahhüt ediyorum.”

“Elimizden gelen tüm enerjimiz ve çabamızla Düzce için çalışacağız”
Son olarak Saadet Partisi’nin Düzce 3.Sıra Milletvekili adayı Mehmet Fatih Güner, “30 yıldır bu teşkilatın içinde görev yapıyorum. Siz de bu emaneti bize verirseniz, elimizden gelen tüm enerjimiz ve çabamızla Düzce için hareket edeceğiz” diye konuştu.

“2.tura kalırsa ipi göğüsleyen Karamollaoğlu olacaktır”
Aday tanıtımının ardından konuşan Mertol, “Saadet Partisi parlamentoda inşallah grup kurarak yerini alacak. Onun akabinde 2.tura da kalak olan adayın Temel Karamollaoğlu olacağını sanıyorum. 2.tura kalırsak da Sayın Cumhurbaşkanı bunu istemeyecektir. Eğer 2.tura Karamollaoğlu kalırsa da ipi göğüsleyen o olacaktır diye düşünüyorum” ifadesinde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ