AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nun verdiği bir beyanatta, MHP Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük'ün partisinden utandığı için amblemini kullanmadığını iddia etmesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Kenan Ilgaz'ın cevabı gecikmedi.

Ilgaz, “ Biz Keleş hakkında dosyayı açıkla deyince, bu parti meselemiz derken, MHP adayının amblemi hakkında söz söyleme cüretini kendisi acaba kimden aldı? Sayın Kaşıkoğlu sabrımı zorlamasın, haddini de aşmasın.” diyerek, Küçük'ün partisinden utanma gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını söyledi.

Ömer Küçük'ün rozet takmamasına da değinen Ilgaz, rozet takmamasını özellikle kendilerinin istediğini belirterek, “ Biz Düzce'ye başkan seçme iddiasındayız. Adaylarımızın seçildikten sonra partimize değil Düzce'ye hizmet etmeleri gerektiğini düşünüyoruz. Genel Başkanımızın da belediye başkan adaylarına seçildikten sonra sadece belediye rozeti takmaları konusunda talimatı vardır. Biz kazanacağımızdan emin olduğumuzdan, Ömer Küçük'ü de belediye Başkanı olarak gördüğümüzden genel başkanımızın talimatını biraz öne aldık. Ben Metin Kaşıkoğlu'nun yerinde olsam, 30 Mart'tan sonra ne yapacağımı düşünürdüm.” ifadelerini kullandı.