MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Yeni Sanayi Sitesi’ne giderek esnaf ile bir araya geldi. Burada esnafın sorun, öneri ve taleplerini dinleyen Yılmaz’a partisinin merkez ilçe teşkilatı, MHP'li Düzce Belediye Meclisi üyeleri Ayhan Cicu ile Hakan Çetin eşlik etti.

“SADECE SEÇİM ZAMANI DEĞİL HEP HALKIN İÇİNDEYİZ”

Vekil Yılmaz, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman halkın içindeyiz.” ifadeleri dikkat çekti. Üreten, ekonomiye katma değer sağlayan sanayi esnafının görüş, talep ve önerilerini dinlemek için orada olduklarının altını çizen Yılmaz, “Türkiye Büyük Millet Meclisi yasama faaliyetlerinin dışında, zamanımın büyük bir bölümünü Düzce’de geçiriyorum.” diye konuştu.

“SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEMELİYİZ”

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayatın her alanını tehdit eden COVİD-19 salgını ve beraberindeki mutasyonların sanayi esnafımızı da olumsuz etkilediğini belirten Yılmaz, “Bu olumsuz sonuçlardan en az etkilenmek için şimdi daha fazla kenetlenmeliyiz. Doğru mücadele için halkın ve esnafın yanında olup sıkıntılarını ve çözüm odaklarını birinci ağızdan dinlemeliyiz. Her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

HABER: Mehmet GÜNESEN