Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı, Düzce’deki oda ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’i makamında ziyaret eden MHP Yönetimi, çalışmalarından ötürü Şahin’e teşekkür etti.

Ziyarette konuşan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce TSO’nun sanayinin gelişmesi ve istihdamın artırılmasında önemli katkılarının olduğunu belirterek, “Düzce TSO, sanayinin kalkınmasında ve istihdamın kalkınmasında önemli katkılar sunuyor. Bu nedenle ben sizlere teşekkür ediyorum. Düzce’nin elbette sorunları olabilir, bu sorunların çözümü için biz siyasiler ve sizlerle ortak hareket etmeliyiz. Düzce’nin kalkınması, sorunların çözümü için Düzce’yi ortak akılla yönetelim. Biz belirli günlerde, Siyasi Parti İl Başkanları toplantıları düzenliyoruz. Bu toplantılarda Düzce’nin sorunlarını istişare ediyoruz. Bu ay düzenleyeceğimiz toplantıda, sizleri de aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

“Düzce 5 yıl için büyük bir sıçrama yapacak”

Ziyaretten ötürü MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve Teşkilatına teşekkür eden TSO Başkanı Tuncay Şahin ise, “Türkiye’nin hiçbir Ticaret Odasında, bizim Ticaret Odası kadar bir sinerji yok. Türkiye’de bu sinerjiye sahip tek Sanayi Odasıyız. Ben şunu söylemek istiyorum; Düzce’nin sanayisi gelişiyor. OSB’lerdeki yatırımlar devam ediyor. Göreceksiniz, 5 yıl içinde Düzce büyük bir sıçrama yapacak” ifadelerine yer verdi.

HABER: Savaş ARI