CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yönelik yapılan saldırının ardından ilk tepki Ak Parti’den geldi. AK Parti Düzce Milletvekilleri ve İl Başkanı Hikmet Keskin yazılı açıklama yaparak saldırı kınadılar.

Özlü, “ Tozan’a Yapılan Saldırıyı Kınıyorum”

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, mesajında; “CHP’nin Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı kesinlikle tasvip etmiyoruz. Demokratik bir ülkede insanların düşüncelerini özgürce ifade etmesi gerektiğini inanıyorum. Farklı düşüncelere tahammül etmemizle demokrasimizin gelişeceğini düşünüyorum. Bu çerçevede CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’a ve CHP ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Keşir, Tozan’ı Arayarak Geçmiş Olsun Dedi

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, CHP ya da diğer muhalefet partililere yönelik yapılan hiçbir şiddeti kabul etmeyeceklerini belirterek, “ CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Tozan’ı arayarak geçmiş olsun dileklerimi sundum. Sayın Tozan nezdinde tüm Cumhuriyet Halk Partisine geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Keşir ayrıca Tozan’ı arayarak geçmiş olsun dileğini iletti.

Arslan, “Saldırı Kabul Edilemez”

AK Parti Düzce Milletvekili Fevai Arslan, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan’a yönelik yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu belirterek, “ İlimizin ana muhalefet partisinin il başkanına yapılan bu şiddet gösterisi demokrasimiz ile bağdaşmaz. Sayın Tozan’a ve CHP Teşkilat üyelerine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

Keskin, “Saldırıyı Kınıyorum”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, mesajında “CHP İl Başkanı Sayın Zekeriya Tozan’a yapılmış olan saldırıyı büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Sayın Tozan’a ve CHP ailesine bu menfur saldırıdan dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

İster siyaset adamı olsun ister vatandaş olsun fikirlerinden dolayı şiddete uğraması kabul edilebilecek bir durum değildir. Birlik beraberliğe en ihtiyaç duyduğumuz bir dönemde ana muhalefet partisinin il başkanına yapılmış saldırının kabul edilebilir bir durumu yoktur” ifadelerinde bulundu.


Haber:Y. SEVER