Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş Düzce'ye geldi. Merve düğün salonunda vatandaşlara seslenen Baş, ülkenin kurtuluş adresi olarak Bağımsız Türkiye Partisi'ni gösterdi.
Partililer ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programı Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanı Metin Büyük'te izledi.
Belirtilen saatten 1.5 saat gecikmeli olarak salona gelen Haydar Baş, gösterilen ilgiden ve alkışlardan oldukça memnun kaldı. Konuşmasında önceliği AK Parti iktidarına ve hükümetin İsrail politikasına ayıran Baş, Başbakanı ve uyguladığı politikaları eleştirdi. Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, iktidara gelmeleri durumunda asgari ücretin 3 bin lira olacağını söyleyerek, her alanda ülkeyi yönetecek halkın huzur ve güvenini sağlayacak, ekonomik sıkıntıları ve işsizliği sona erdirecek projelerinin hazır olduğunu ve bu projeleri uygulayacak kadrolara sahip olduklarını belirterek Türkiye'nin kurtuluş adresi olarak Bağımsız Türkiye Partisini gösterdi.

Haber; H. KAYA