Düzce’nin ilk yerel televizyonu Öncü TV’nin 27. Kuruluş yıldönümü vesilesiyle Öncü Medya yöneticileri gün boyunca önemli ziyaretçileri ağırladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ziyareti esnasında İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er de ekibiyle birlikte kutlama ziyareti için binaya geldi.

Özlü ve Er’in karşılaşması keyifli ve gülümseten bir sohbete sahne olurken gün geçtikçe derinleşen toplumsal kutuplaşmada böylesine bir sohbet ‘özlemişiz’ dedirtti.

İŞTE O SOHBET:

ÖZLÜ: Arkadaşımız, il başkanımız basına çıkınca konuşuyor ama bizim dostluğumuz bakidir, derinliktedir.

ER: Siz bizim büyüğümüzsünüz.

ÖZLÜ: Özel bir dostluğumuz var ama hani basında böyle zaman zaman…

ER: O artık olur.

ÜNSAL: Yunus Bey belediyeyi alacağız diyor…

ÖZLÜ: Yunus Bey ben diyorum ki sen yoktun burada, yav diyorum arkadaşlar biz bir seçime girdik. Herkes çıktı aslanlar gibi konuştu. Diyorum ki millet size yani muhalefete güvenmedi bize güvendi. Bize oy verdi. Açık ara farkla bize oy verdi. Diyorum ki şimdi susun ve bekleyin. Bir seçim daha var 2024’te. Gelin, millete anlatın ve millet size güvensin. Buyurun siz başkanlık yapın diyorum. Doğru değil mi?

ER: Değil. Bir dahaki seçimin çalışmaları biliyorsunuz mazbatadan bir gün sonra başlar. Millet bize güvenmedi değil. Bize daha az güvendi. Biz de ikinci parti olduk.

ÖZLÜ: Size güvense siizi birinci parti yapardı.

ER: Daha az güvendi işte…

ÖZLÜ: Bize güvendi. Bizi birinci parti yapardı. Bekle kardeşim, senin sıran gelecek…

ER: Bu arada boş durmayalım ama biz.

Özlü: çalış.

ER: çalışıyoruz.

ÖZLÜ: ama şöyle millete karşı güven vereceksin.

ER: inşallah.

ÖZLÜ: Neticede son sözü millet söyler.

ER: teşekkür ediyorum sağ olun.

ÖZLÜ: Ben teşekkür ediyorum.

ER: Ben randevu isteyecektim zaten. Bir kitap yazdım, uygun görürseniz size getirecektim. Oz aman da görüşürüz inşallah.

ÖZLÜ: Tabi tabi. Görüşürüz. Kendinize iyi bakın.

HABER: Mehmet GÜNESEN