DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatı tarafından, mahalle, köy muhtarları, parti yöneticileri ile parti üyelerine yönelik dün akşam Hacı Dayı Taç Restoranda iftar programı düzenledi.

İftar programına katılan DEVA Partisi Gençlik Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Olcay Şanlıoğlu, Düzce’nin doğal ve tarihi zenginliklerine hayran kaldığını belirtti.

“Düzce turizmde bakir bir bölge”

Düzce’nin turizmde bakir bir bölge olduğunu ifade eden Şanlıoğlu, Düzce’ye en son bir yıl önce gelmiştim. O günden bugüne çok büyüdüğümüzü görüyorum. Ailemin büyümesinden de çok çok mutluyum. Akabinde biz buraya geldikten sonra ilk Öncü Medya Grubunu ziyaret ettik. Daha sonra Düzce Barosu ve STK’larla bir araya geldik. Akabinde Düzce’nin zengin tarihi turizm bölgelerini ziyaret etme imkânı buldum.  Özellikle Roma döneminden kalan antik tiyatronun Düzce’de olmasına şaşırdım. Çünkü bu tarz tarihi zenginlikler, özellikle Akdeniz ve Ege Bölgesinde bulunuyor. Batı Karadeniz’de de böyle bir eserin bulunmasından da ciddi mutluluk duydum. Düzce turizmde bakir kalmış bir yer. Düzce gibi bir bölgenin turizmde çok daha iyi yere gelmesi gerektiğine inanıyorum. Umarım kültür ve turizm noktasında inşallah en iyi yerlere getiririz” dedi.

Caymaz: “Türk siyasi tarihinde en hızlı örgütlenerek seçimlere girme hakkı kazanan partiyiz”

DEVA Partisi İl Başkanı Murat Caymaz ise partinin ülke genelinde 150 bin üyeye ulaştığını kaydederek,  “Yaklaşık 2 yıl önce kurduğumuz DEVA Partisi Düzce Teşkilatı’nın giderek büyüyen bir aile olduğunu bu akşam bir kez daha görmüş olduk. Biliyorsunuz; bir iş yapmak kolay değil. Bir kazanım elde ediliyorsa, bir başarı elde ediliyorsa, mutlaka bunun bedelleri vardır. Hiçbir şey kolaylıkla elde edilmez. Bzen başarısız olacağız, bazen motivasyonumuz düşecek, ama her zaman vaz geçmeyerek, yılmayarak her seferkinden daha çok çalışarak hep birlikte başarıyı elde edeceğiz. DEVA Partisi Türk siyasi tarihinde en hızlı seçimlere girme hakkını kazanmış olan bir teşkilat yapısıdır. Bugün itibari ile ülke genelinde 150 bin kişiyi aşmış üye kaydına sahiptir” açıklamalarında bulundu.

Çok sayıda kişinin katıldığı iftar programı yapılan duanın ardından sona erdi.