AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü’yü ziyaret etti.
Planlı olmayan ve bir program dönüşü Düzce’den geçerken Özlü’nün adaylığını tebrik etmek isteyen Sarıeroğlu’nun ziyaretinde AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu’nun yanı sıra Başkan Adayı Faruk Özlü’nün eşi Onur Özlü de bulundu.

“Düzce’ye yeniden geleceğim”
Özlü’ye başarılar dileyen Sarıeroğlu, Düzce’ye tekrar geleceğini ve bu ziyaretin seçim çalışmaları kapsamında olacağını söyledi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, “Sayın Faruk Özlü’nün seçim çalışmalarına destek vermek için Düzce’ye yeniden geleceğim.” dedi.



“Ankara’daki tüm ilişkilerimizi Düzce için kullanacağız”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü ise “Genel Başkan Yardımcımız Sayın Jülide Sarıeroğlu’nun ziyaretinden dolayı onur duydum. Kendisinden seçim sürecinde destek sözü aldık. Seçim çalışmalarımız kapsamında yeniden Düzce’ye gelmesini temenni ediyoruz. Ankara’daki tüm ilişkilerimizi, gücümüzü Düzce için kullanacağız.” şeklinde konuştu.



Haber: C.ÜSTÜNER


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ