AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Ali İnci, il başkanı Mustafa Keskin ile birlikte, Akçakoca İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Yaklaşık bir saat süren toplantıda merkezi hükümetin kimi çalışmaları ile Akçakoca'ya yapılacak olan yatırımların geldiği noktayı konuşuldu.

Başkan Sarıoğlu, İnci’ye Akçakoca için aciliyet taşıyan bazı projelerin hızla hayat bulması konusunda taleplerini iletti.Toplantıda ayrıca, son günlerde AK Parti Akçakoca Teşkilatı ile diğer siyasi partiler ve özellikle belediye yönetimi arasında yaşanan çeşitli konular da masaya yatırıldı.

“TEŞKİLATIMIZIN DURUŞU TAKDİR EDİLDİ”

Ziyaretten sonra yazılı bir açıklama yapan AK Parti Akçakoca İlçe Başkanı Sarıoğlu, “Yapılan istişare sonunda, sayın genel merkez teşkilat başkan yardımcımız ile sayın il başkanımızın takdir ve destek sözleriyle gururlandırıldık. Partimizin konuk yetkilileri, halkın çıkarları doğrultusunda haktan ve haklıdan yana tavır almanın doğruluğunun altını çizerek teşkilatımızın bu yöndeki duruşunu takdir ettiler” dedi.

“HALKIN BEKLENTİLERİNE UYMAYANLARA İTİRAZ ETMEKTEN GERİ DURMAYIN

Sarıoğlu, son dönemde MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun söylemleri ve MHP’li Akçakoca Belediye başkanı Okan Yanmaz ile ilgili de, “Yine aynı şekilde vicdana ve ahlaka sığmayan tüm söz ve davranışlar ile halkın beklentilerine uygun hareket etmeyen tüm kişi ve kurumlara karşı itiraz etmekten geri durmamanın partimizin genel çizgisi ve karakteristiği olduğunun altını çizdiler.

CUMHUR İTTİFAKI VURGUSU YAPILDI

Cumhur İttifakı ortaklığının ruhuna uygun tavır ve yaklaşım içinde olmanın önemi üzerine de istişarenin yapıldığı toplantımızda, sadece Türk milletinin değil, yeryüzündeki mazlumları da feraha erdirecek olan bu haysiyetli dik duruşun daha da iyi anlatılması ve onu zedeleyecek söz ve tavırlardan özellikle kaçınılmasının önemine özellikle vurgu yapıldı” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan sonra AK Parti heyeti Akçakoca Belediyesi’ne giderek Başkan Okan Yanmaz ile bir görüşme gerçekleştirdi. İlçeden ayrılan heyet daha sonra programları dahilinde Gümüşova ve Çilimli Ak Parti ilçe teşkilatlarına birer ziyaret gerçekleştirdi.