İsimlerinin açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Düzce Belediye Başkan adayları yerel seçimlere iki hafta kala seçmenleriyle buluşmaya devam ediyor. Önlerindeki iki haftalık süreci boş geçmek istemeyen adaylar, bütün etkinliklerde bulunmak için çaba harcıyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, isminin açıklanmasının ardından seçim gezilerine başlamış ve gezilerine de yoğun bir tempoda devam etmişti. Bayram, AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ve partinin diğer teşkilat üyeleriyle birlikte bu günlerde Kalıcı Konut sakinleriyle biraraya geliyor.

Seçmenleriyle biraraya gelen diğer bir Başkan adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu. Kuşçuoğlu'da parti teşkilatı ile hem mahalleleri geziyor, hem de yapmayı düşündüğü projelerle ilgili halkın desteğini topluyor. Parti özellikle katılımcı bir Belediye, anlayışıyla hareket ediyor.

Yoğun gezi programlarıyla dikkat çeken bir diğer adayda Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük. Özellikle anlattığı projelerle boy gösteren Küçük, her ortamda Düzceliler'le biraraya gelerek, hem sorunları dinliyor hem de projelerini anlatıyor.

Saadet Partisi de rakiplerinden geri kalmıyor. Belediyecilik konusunda tecrübeli olan Selahattin Aydın'la seçimlere girecek olan Saadet Partisi de gezilerine son günlerde hız verdi.

Büyük Birlik Partisi Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayrak, Demokratik Sol Parti Düzce Belediye Başkan adayı Kenan Fırat, Demokrat Parti Düzce Belediye Başkan adayı Alper Tüfekçi, Özgürlük ve Dayanışma Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ender Turan da seçim gezileriyle vatandaşların arasında boy göstermeye başladı. Adaylar özellikle son iki hafta da gezilerini yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Adaylar ortada, seçim çalışmaları devam ediyor. Düzceliler'in kimi Düzce Belediye Başkanı yapacağı ise sadece iki hafta sonra belli olacak.