CANIM YANDIĞI İÇİN SÖYLÜYORUM

Korkmaz, Ak Parti’nin dünkü toplantısında yaptığı konuşmada, “Ben kendimi birde takım arkadaşlarıma anlatmak zorunda kalıyorum. Takım arkadaşlarım kusura bakmasın. Başbakanda benim dediklerimi söylüyor… siz başkanını da mı dinlemiyor musunuz… Canım yandığı için söylüyorum. Size söylemeyeceğim de kime söyleyeceğim. Benim takım arkadaşlarım okuyacak takip edecek…” ifadelerini kullanarak partililere sitemde bulunmuştu.


Öncü TV’de haftaya bakış programına katılan Düzce milletvekili İbrahim Korkmaz’ın andımız ve istiklal marşı için sarf ettiği sözler olay oldu. İnternet sitemizde yorum patlamasına neden olan haber ulusal basında da yer alırken, sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşım rekoru kırdı. Olay konuşmanın ardından sessizliğe bürünen Korkmaz, içini partililere döktü. Bayramlaşmadan ziyade kurultay havasındaki dünkü Ak Parti Programında kürsüye çıkan Korkmaz, sarf ettiği sözlerde teşkilattan beklediği desteği görememenin kırgınlığı vardı. Sözlerinin arkasında durduğunu yineleyen Korkmaz, “Bu noktada önemli olan insanı kendi takım arkadaşlarının da anlamaması” şeklideki ifadeleri son zamanlarda gerek İl Özel İdaresi gerek andımız konusundaki çıkışının teşkilattan olumsuz tepki aldığı şeklinde yorumlandı.
Daha öncede müdür atamalarında da milletvekilleri ve İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu arasında soğuk rüzgarların estiği Korkmaz’ın son günlerdeki çıkışlarının teşkilatla arasının daha da açıldığı şeklinde yorumlandı.

 

Haber; S.KAŞKIR