AK partinin Siyaset Akademisinde dersler başladı. 8 hafta sürecek olan eğitimlerde ilk akşam AK Parti İl Ar-Ge Başkanı Ali Şenoğlu , eğitimin içeriği ve nasıl işleyeceği hakkında bilgi verdi. Marmara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Yüksel Demirkaya ilk olarak Marmara üniversitesindeki Akademik Faaliyetlerle ilgili bilgilendirme yaptıktan sonra yerel yönetimle ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.
AK Parti Düzce İl Ar-Ge Başkanı Ali Şenoğlu siyasi ve sosyal hayat kalitesine katkı yapmak gayretinde olduklarını söylerken eğitimin içeriğiyle ilgili bilgilendirme yaptı.
“Akademimiz aracılığıyla ülkemizin siyasi ve sosyal hayat seviyesini kaliteli bir katkı yapmanın gayreti içerisindeyiz. 8 haftalık bir eğitim programını inşallah başarılı bir şekilde tamamlayacağız. Umarım heyecanımız eksilmeden son derse kadar aynı coşku ve istekle katılım devam eder. Siyaset akademisinde işlenecek dersler kişisel gelişim, teorik dersler, deneyim paylaşımı, yerel yönetimler. 16 dersten 10 derse katılmanız gerekiyor 10 dersten azına katılanlar sertifika alamayacak. İlk dersimiz yerel yönetimlerin dünü bugünü ve yarını.”

Haber: H. İŞCAN