Düzce Milletvekili Ayşe Keşir Karacahacımusa Mahallesi'nde bulunan Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu'nda oyunu kullandı. Bakan Faruk Özlü ve İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte oy kullanacağı okula giden Keşir, okul önünde kendilerini bekleyen partililerle tokalaştıktan sonra salona geçti. Sandık görevlileri ile kısa süre sohbet eden AK Parti heyeti, Keşir'in oyunu vermesinin ardından okuldan ayrıldı. Özlü ve Keşir'in ardından AK Parti heyeti, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin'in oyunu atacağı sandığın bulunduğu Yeni Mahalle İlköğretim Okulu'na gitti. Bakan Özlü ve Milletvekili Ayşe Keşir ile birlikte geldiği salonda oyunu kullanan Keskin ve beraberindekiler hatıra fotoğrafı çektirdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu'nun Yahyalar Mahallesi'nde bulunan Yahyalar İlköğretim Okulu'nda sandık başına gitmesinin ardından heyetin son durağı Mustafa Kemal Ortaokulu oldu. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in burada oyunu kullanması sonrasında AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin bir basın açıklaması yaptı. 

"Türkiye güzel günlerin başlangıcındadır"
Keskin, Anayasa Değişikliği Halk Oylaması'nın ardından sık sık Türkiye'nin yeni bir sürece gireceğini belirttiği konuşmasında, "Herkes rahat olsun, Türkiye güzel günlerin başlangıcındadır. Bunu da bayram sevinciyle bütün Türkiye’de kutlayacağız." dedi. 

Keskin, "Partililer olarak oy kullanımımızı tamamladık. İnşallah saat 18:00 civarları da ülkemiz için çok önemli olan bir basamağı daha atlamış olacağız. Temennimiz Türkiye’de çok büyük oranda ‘Evet’ oylarıyla ülkemiz yeni bir sürece, bir döneme geçecek. İnşallah ülkemiz, Düzce’miz ve geleceğimiz için güzel bir sonuç çıkmasını temenni ediyoruz. Hemşehrilerimize daha önce söylediğimiz gibi güveniyoruz, güvenmeye de devam ediyoruz. İnşallah saat 18 civarları da Türkiye’de yeni bir dönem başlayacak. Ve ülkemizde yeni bir bayram havası olacaktır. Bunu sadece evet ve hayır verenlerle ilgili söylemiyoruz. Hepimiz için ülkemizde yeni bir süreç başlayacak. Herkes rahat olsun, Türkiye güzel günlerin başlangıcındadır. Bunu da bayram sevinciyle bütün Türkiye’de kutlayacağız." diye konuştu.

Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise Anayasa Değişikliği Halk Oylaması için ailesi ile birlikte oy kullanacağı Azmimilli Ortaokulu'na geldi. Eşi, çocukları, annesi ve babası ile birlikte geldiği okulda oyunu kullanan Arslan ve ailesi, çıkışta hatıra fotoğrafı çektirdi.