Ak Parti'nin yerel seçimler öncesi yaptığı ilçe kongreleri bugün yapılan Kaynaşlı İlçe Kongresi ile sona eriyor. Tek adayın bulunduğu kongrenin Divan Başkanlığını Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay yaparken kongreye Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, partinin ilçe teşkilatları başkanları ve üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri ve çok sayıda delege katıldı. Kongreye DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ile Saadet Partisi Kaynaşlı İlçe Teşkilatının da katılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Divan Başkanı olarak açıklamalarda bulunan Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Düzce'de yapılan çalışmalara değinerek yapılan çalışmaların Düzce'yi güzelleştirmek için olduğunu ve çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Yaşanan terör olaylarına değinen Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise terör olaylarını kınadıklarını söyleyerek bu tür olayların ülkeyi bölmeye yönelik olduğunu ama hiç kimsenin bu emele ulaşamayacağını ifade etti.

Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin'de yapılan ve yapılacak çalışmalara değinerek her konuda başarılı çalışmalar yaptıklarını ama bu çalışmaların tam olarak yeterli olmadığını belirti.

Şahin'le aralarında gerginlik olduğu bilinen ve toplantıya katılıp katılmayacağı merak edilen Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal ise toplantıya katılarak yaptığı konuşmada Kaynaşlı'da yapılan çalışmalara değindi.

Yapılan konuşmaların ardından oylamaya geçilirken mevcut İlçe Başkanı Birol Şahin kongreye tek aday olarak girdi. Oylama sonucu ise saat 17.00'dan sonra netlik kazanacak.