Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinlikte yoğun katılımlı bir mevlide imza attı. Binlerce kişinin katıldığı mevlidde Akbulut seçimlerden dolayı Gölyaka halkına da teşekkür etmiş oldu.

 

 

 

Akbulut “ Öncelikle bu seçimlerin ülkemize sonra Gölyakamıza hayırlar olması vesilesiyle bir de biliyorsunuz Kutlu Doğum Haftası içerisindeyiz, hem de halkımıza bir teşekkür amacıyla bir organizasyon yaptık.”


Etkinlikte mikrofonlarımıza değerlendirmelerde bulundu. Akbulut, kendilerini bu göreve layık gören Gölyakalılar için çok çalışacaklarını vurguladı ve yapacak çok işleri olduğunu belirtti.

 

 

Akbulut, “Biz herkesin belediye başkanıyız. Oy veren vermeyen herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Hizmete ihtiyacımız var. Başkanımızın bıraktığı yerden bayrağı daha yükseklere çıkaracağız. Yapılamayanlara talip olduk geldik.” ifadelerini kullandı.


Akbulut, her belediyenin yapmak zorunda olduğu işlerin dışında insanların yüreğine dokunacak projelere imza atacaklarını belirtti.


Akbulut, “insanların her zaman yanında olacağız. Garibin, fakirin yanında olacağız. İnsanları kucaklayacağız. Ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız. Yapacağımız projeleri çok anlattık. Ama insanların yüreğine dokunan, sosyal belediyecilik anlamında projelere imza atacağız. Çünkü aslolan insandır. İnsan zaten eşref-i mahlukat onun için biz insanlara gerekli değeri vereceğiz.” şeklinde konuştu.