Öncü Medya Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın  hazırlayıp sunduğu ekranların sıra dışı konularla  yansıması ile bilinen kitabı ortasından programının bu akşam saat 21.00 daki konuğu Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır gündeme ilişkin soru ve konularla izleyici ile buluşacak.

Öncü TV ve Öncü radyodan ortak yayınlanacak program Öncü Facebook, Öncü Youtube  hesabından ve ÖncüRTV uygulamasından canlı yayınlanacak.

Okurlarımızın haberin altında bulunan yorum kısmına soru ve kitabın ortasından klasikleri olan  “Kişiyi nasıl bilirsiniz” bölümündeki merak ettikleri isimleri yazmalarını bekliyoruz.

Ayrıca program öncesi Öncürtv watsap ihbar hattı olan 05427671881 nolu telefona soru görüş ve isimleri yazabilirken program esnasında da Facebook Öncü canlı yayınındaki yorum kısmına değerlendirmede bulunabilecekler.

Öncü Medya Genel yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal programla ilgili yaptığı değerlendirmede” tv izleyicilerimizin ve radyo dinleyicilerimizin programa dahil olmaları Düzce’nin ekrana yansıması olarak değerlendiriyoruz. Sayın konuklara  özellikle kimi nasıl bilirsiniz konusunda eksik isimler sorulduğu noktasında öngörüler geliyor. Takipçilerimizin konuk ve konuklara kimleri sormamız konusunda yorumlara isim yazılmasını bekliyoruz” dedi.