6 bini aşkın vaka sayısının olduğu Düzce’de koronavirüse yakalanan kişi sayısı günden güne artarken, bu kişilere AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Küçük de eklendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazartesi günü yaptırmış olduğu Kovid-19 testisinin pozitif çıktığını belirten Küçük, genel durumunun iyi olduğunu ve yakın zamanda temasta olduğu kişilerin tedbir almasını rica etti. Küçük yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Arkadaşlar geçtiğimiz pazartesi günü yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Kendimi evde izole etmekteyim. Genel durumum iyi. Yakın zamanda temasta olduğum kişilerin tedbir almasını rica ediyorum. İyi dilekleriniz için şimdiden teşekkürler.”

Düzce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Asuk üzüntüsünü dile getirdi

Gençlik Kolları Başkanı Küçük’ün bu duyurusundan sonra AK Parti Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, Kadın Kolları Facebook hesabından üzüntüsünü dile getirdi. ‘Dava arkadaşım’ dediği Küçük’ün sonucunu üzüntüyle öğrendiğini söyleyen Asuk, yayımladığı mesajda şu ifadeleri kullandı,

“AK Parti Düzce İl Gençlik Kolları Başkanımız, Ak Parti ailemizin değerli üyesi, dava arkadaşım Oğuzhan Küçük' ün Kovid - 19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.

Oğuzhan Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim dünyayı etkisi altına alan bu hastalıktan bizleri bir an önce kurtarsın. Yurdumuzu, milletimizi şifalandırsın. Bu virüsü ancak sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralını asla ihmal etmeden kurallı yaşamaya devam edersek yenebiliriz.”