Televizyonumuzda yayınlanan “ Son Nokta” programına konuk olan Ak Parti Düzce belediye başkan adayı İsmail Bayram diğer partilerin adaylarının su paralarını ucuzlatacakları ile ilgili olarak yaptıkları açıklamaların yanlış olduğunu söyledi.

Bayram “Düzce normalde çevre illere göre suyu en ucuz içen il konumundadır. Ancak yeni mahalle olan yerleşim yerlerinde ve inşaat aşamasında su pahalı. Bakınız kendi istekleri ile mahalle olan köylerde su fiatları yılbaşından itibaren yani onların resmen mahalle olmalarından sonra su ücretleri Düzce merkezdeki iskanlı, ruhsatlı bir ev gibi oldu. Belediye tarafından resen mahalle yapılan köylerin ise 30 mart sabahından itibaren su ücretlerinin yine şehir merkezindeki ücretlere döneceğini belirtti.”

Ak Parti Düzce belediye başkanı adayı İsmail Bayram il merkezine yapmayı planladıkları 18 bin kişilik yeni ve modern stad ile ilgili de bilgiler verdi. Stadın şıralıktaki araziye yapılacağını söyleyen Bayram, Eski stadın bulunduğu alanın ise düzenleneceğini ve Düzcenin yeni yaşam alanlarından biri haline getirileceğinide sözlerine ekledi. Bayram Asar suyu ,kalıcı konutlar,ulaşım toplu taşıma gibi konularda da projelerinden bahsetti.